Здравейте,От един месец Темпрата ми гори като Камаз .Закарах е на елкон,майстора взе 20 лв., вика готова е а тя ми дава същия разход.Закарах е в сервиза където ми сложиха газовата уредба,отвориха някъв болт от където изтече много черно масло и викат готова е а тя пак същия разход.Някой има ли идея защо гори толкова.Темпрата е 1.6 карбуратор 1990 12мес.Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
15 на 100 бензин,18 на 100 газ
Collapse
X
-
Отиди на диагностика в АутоИталия-официалния сервиз на ФиатСтрува 20 лвПък после можеш да си я ремонтираш където пожелаешhttp://fiat.fiatbulgaria.com/support/location.php?id=1Fiat Brava 1.9TD.100кс.1998г
Коментар
-
lubo_Y10 написа:Ми той испаритела е един и преди да поцнес да го бъзикас или да ходис по майстори си смени въздисниа вилтър, засеци разхода и тогава ремонтирай или регулирай..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
lubo_Y10 написа:Ми той испаритела е един и преди да поцнес да го бъзикас или да ходис по майстори си смени въздисниа вилтър, засеци разхода и тогава ремонтирай или регулирай.ex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар