Може ли да се нулира временния километраж в движение ? При механичните километражи не съм си го и помислял, но на мареата е електронен, дали ще има проблем да се нулира в движение ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нулиране на временния километраж в движение
Collapse
X
-
Re: Нулиране на временния километраж в движение
snake написа:Може ли да се нулира временния километраж в движение ? При механичните километражи не съм си го и помислял, но на мареата е електронен, дали ще има проблем да се нулира в движение ?Punto SX 1.1 55
Коментар
-
snake написа:Може ли да се нулира временния километраж в движение ? При механичните километражи не съм си го и помислял, но на мареата е електронен, дали ще има проблем да се нулира в движение ?http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Днес го нулирах в движение, всичко е точно, нулира се и след това продължи да отчита нормално. За механичните не знам, но съм разглобявал километраж на лада (исках да го превъртя , че нещо не ми излизаха километрите :D ) и се отказах, тъй като е пълен със зъбчатки и разни други джаджи. А зъбчатката като я насилиш в едната посока да се нулира, от друга страна колата е в движение и върти в другата посока и може да се счупи. Така поне си мисля и никога не съм пробвал на коли с механичен километраж да ги нулирам в движение. Възможно е да са направени и по-интелигентно и в момента, в който е натиснато копчето за нулиране, да не предава движение от колелата към километража, но не съм си правил експерименти.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
infineon написа:А има ли проблем за механичния километраж ако се нулира в движение?Моя е механичен и веднъж го нулирах в движение ама ми казаха че не трябвало.Може ли някой да обясни защо не трябва?
Коментар
-
infineonНе нулирвай механичен в движение по добре изчакай светофар или нещо от сорта понеже като го натиснеш може да счупиш зъб на механизма и след това ще ти показва по две цифри едновременноFiat punto 1,1
Fiat bravo 1,6 16v
Fiat bravo 2,0 20v
Honda civic 1,5
BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар