Абе аз казах ли ви, че ще се стопли и ще почнем да коментираме колко НАД средата стои стрелката на температурата :D ...Вчера по обяд бях в Пловдив, около 21-22 градуса на сянка, на слънце доста повече. По центъра задръствания малко по-поносими от софийските. И стрелката взе да се вдига, стигне средата, мине я с милиметър-два, включва се перката и пак се връща надолу. Много добре, но поне аз не чух или не усетих да има някаква по-слаба степен на перката. Май само на бързи обороти се включва.Въпросът ми е - колко степени има перката на мареа 1.8 16V ? Ако са две - още един въпрос: кога евентуално се включва първата и кога втората степен, по-точно въпросът ми е: перката се включва на първа степен, работи известно време, спира и след време се включва втората степен ? Или пък включва се първата степен и без да спира след известно време се засилва и минава на втората степен ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мареа 1.8 16V - степени на перката
Collapse
X
-
тц тцза какво съм го писал това :D http://www.fiat-bg.org/index.php?opt...ероятно е първата степен това втора се пуска на "средата" между средата е червеното :D т.е. на 3/4 от скалата...имаш климатик нали?първата и втората се пускат без прекъсванеако не може да охлади на първа - увеличават се оборотите и това еобикновено работи само първалятото при пуснат климатик пуска директно втора
-
Двете степени бих ги сравнил като разлика в шума все едно вентилатора в купето да е на 2 и на 4. Огромна разлика. Сега не е лятото но онзи ден като запалих , беше напекло слънце, и докато тръгна , за да изстине малко пуснах климатик, а перката отпред след малко се включи на бавна степен, а не веднага на бърза. 1.9жтд
Коментар
-
ако таблото ти е като моето браво 1,6 точно милиметър над средата се пуска 1 степен, втората е на 2 черта над средата. но не знам какво трябва д астане,ч е да пусне 2 степен, предполагам много екстремно натоварване ще да е!Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Re: Мареа 1.8 16V - степени на перката
snake написа:...Въпросът ми е - колко степени има перката на мареа 1.8 16V ? Ако са две - още един въпрос: кога евентуално се включва първата и кога втората степен, по-точно въпросът ми е: перката се включва на първа степен, работи известно време, спира и след време се включва втората степен ? Или пък включва се първата степен и без да спира след известно време се засилва и минава на втората степен ?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар