Както някой по горе каза-почвам със смяна на задни амортесьори!!Чудя се обаче дали да са маслени или газови!!Вие какво ще кажете?/всъшност има ли маслени за моя модел/Ориентирал съм се към Кофап!! :P
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мареата ми е доста нестабилна-това нормално ли е!?!?
Collapse
X
-
andreigg написа:Днес си взех Маслени на Оптимал-китайски са ама за мен идват по 20 лева парчето!!Ще сменя задните и ще покарам/задния десен е направо ужас/-ако всичко е наред ще ви кажа докъде стигна стрелката на скоростомера!! :D :D :D--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
andreigg написа:Днес си взех Маслени на Оптимал-китайски са ама за мен идват по 20 лева парчето!!Ще сменя задните и ще покарам/задния десен е направо ужас/-ако всичко е наред ще ви кажа докъде стигна стрелката на скоростомера!! :D :D :D
Коментар
-
van_dal написа:Виж амортисьорите дали не са спуснали, все пак при 100 км да ти е нестабилна, кое по точно ти е нестабилна, цялата кола или само предницата. Аз скоро слязох от пежо 405 и се качих на бравото е коренна разлика, бравото е като гъзовейка на пътя, направо е траур даже се замислям дали да не го продавам, пежака така лепнеше по пътя че няма място за зравнение с каквото и да било, а беше на 20 години отзад гумите бяха 3 години зимни гиславеди и карах и лятото с тях, ама явно не съм свикнал с бравото, пък и засега само вися по сервизи не карам много много, днес даже оставих рейката да ми правят, че след смяна на накрайник протече като мивка, абе бъхтисахFiat Bravo 1.6, 16V, 103 к.с.,
182A4.000, 1998г.
Коментар
-
martez написа:van_dal написа:Виж амортисьорите дали не са спуснали, все пак при 100 км да ти е нестабилна, кое по точно ти е нестабилна, цялата кола или само предницата. Аз скоро слязох от пежо 405 и се качих на бравото е коренна разлика, бравото е като гъзовейка на пътя, направо е траур даже се замислям дали да не го продавам, пежака така лепнеше по пътя че няма място за зравнение с каквото и да било, а беше на 20 години отзад гумите бяха 3 години зимни гиславеди и карах и лятото с тях, ама явно не съм свикнал с бравото, пък и засега само вися по сервизи не карам много много, днес даже оставих рейката да ми правят, че след смяна на накрайник протече като мивка, абе бъхтисахОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Roko написа:andreigg написа:Скоро ще сменям маи и предните-да ви питам-дали пак да сложа маслени както сложих отзад!!???
Коментар
-
Разглеждах един каталог на Даскалов Кар, там в таблицата за Фиат Мареа има само газови амортисьори, та незнам, дали фабрично ги правят с газови и с какви е моята. Между другото вози доста твърдо, но пък е супер стабилна.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар