Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мареата ми е доста нестабилна-това нормално ли е!?!?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Както някой по горе каза-почвам със смяна на задни амортесьори!!Чудя се обаче дали да са маслени или газови!!Вие какво ще кажете?/всъшност има ли маслени за моя модел/Ориентирал съм се към Кофап!! :P

Коментар

За нашите пътища не ти препоръчвам газови амортисьори. Успех, дано се решат проблемите !
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

При мен имаше същата нестабилност .След смяна на 4-ри нови амортисьора Каяба,реглаж на предница и нови носачи MOOG.Сега колата не се плаши от завои и висока скорост. .
        Fiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.

Коментар

Днес си взех Маслени на Оптимал-китайски са ама за мен идват по 20 лева парчето!!Ще сменя задните и ще покарам/задния десен е направо ужас/-ако всичко е наред ще ви кажа докъде стигна стрелката на скоростомера!! :D :D :D

Коментар

andreigg написа:
            Днес си взех Маслени на Оптимал-китайски са ама за мен идват по 20 лева парчето!!Ще сменя задните и ще покарам/задния десен е направо ужас/-ако всичко е наред ще ви кажа докъде стигна стрелката на скоростомера!! :D :D :D
            ехе по 20 лв. аре ако изкарат една седмица ми кажи от де да си купя и аз
            --Старата ръжда любов не хваща!--
            156 sportwagon 1,9 jtd 115
            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

andreigg написа:
              Колата заспа-150 с лекота -стабилна......супер!!! :P :P :P

Коментар

Казах ти аз, ама не слушаш...
                Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Мина ли седмицата

Коментар

van_dal написа:
                    Виж амортисьорите дали не са спуснали, все пак при 100 км да ти е нестабилна, кое по точно ти е нестабилна, цялата кола или само предницата. Аз скоро слязох от пежо 405 и се качих на бравото е коренна разлика, бравото е като гъзовейка на пътя, направо е траур даже се замислям дали да не го продавам, пежака така лепнеше по пътя че няма място за зравнение с каквото и да било, а беше на 20 години отзад гумите бяха 3 години зимни гиславеди и карах и лятото с тях, ама явно не съм свикнал с бравото, пък и засега само вися по сервизи не карам много много, днес даже оставих рейката да ми правят, че след смяна на накрайник протече като мивка, абе бъхтисах
                    Колега тая баракуда Пежо 405 голяма кола била твоятада не си взел Бравото ти от някоя морга ?
                    Fiat Bravo 1.6, 16V, 103 к.с.,
                    182A4.000, 1998г.

Коментар

Бравото като го караш с 150 км.ч. например сервото затяга и волана става по твърд, не се върти така лесно като все едно си с 50 км.
                      Fiat Bravo 1.6, 16V, 103 к.с.,
                      182A4.000, 1998г.

Коментар

martez написа:
                        van_dal написа:
                        Виж амортисьорите дали не са спуснали, все пак при 100 км да ти е нестабилна, кое по точно ти е нестабилна, цялата кола или само предницата. Аз скоро слязох от пежо 405 и се качих на бравото е коренна разлика, бравото е като гъзовейка на пътя, направо е траур даже се замислям дали да не го продавам, пежака така лепнеше по пътя че няма място за зравнение с каквото и да било, а беше на 20 години отзад гумите бяха 3 години зимни гиславеди и карах и лятото с тях, ама явно не съм свикнал с бравото, пък и засега само вися по сервизи не карам много много, днес даже оставих рейката да ми правят, че след смяна на накрайник протече като мивка, абе бъхтисах
                        Колега тая баракуда Пежо 405 голяма кола била твоятада не си взел Бравото ти от някоя морга ?
                        Пежото не върви, затова му се струва стабилно :D :D :D Аз карам две служебни пежа, и знам от опит. Големи баби са.
                        Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Скоро ще сменям маи и предните-да ви питам-дали пак да сложа маслени както сложих отзад!!???

Коментар

andreigg написа:
                            Скоро ще сменям маи и предните-да ви питам-дали пак да сложа маслени както сложих отзад!!???
                            Колега колко ти взеха за смяна на задните? И доволен ли си от тия китайските?
                            Space Star 1.9 DID

Коментар

Roko написа:
                              andreigg написа:
                              Колега колко ти взеха за смяна на задните? И доволен ли си от тия китайските?
                              Сам си ги смених,понеже имам достъп до крик, а и тъста ми е монтьор!!!За амортисьорите-ще видим,аз работя във фирма за авточасти и ми излизат тънко - по 20 лв. бройката, та затова ги взех, инак не са от най-качествените!!Скоро купих за един познат и на 4-5 седмица единия изпуснал!!

Коментар

Разглеждах един каталог на Даскалов Кар, там в таблицата за Фиат Мареа има само газови амортисьори, та незнам, дали фабрично ги правят с газови и с какви е моята. Между другото вози доста твърдо, но пък е супер стабилна.
                                Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Working...
                                X