Здравейте, фиат-ери!Не съм маняк на тази марка, но от както се ожених подкарах Бравото на съпругата! Никакви забележки! Колата е желязна(според баща ми, който преди да почне да обслужва колата беше против италянците)! А и частите са евтини! Само правих стартер на морето 2007г.! Поддръжката на колата я прави баща ми, който има сервиз в Овча Купел "Карат Сервиз"ООД! Не го рекламирам, може пък да имаме допирни точки с някои от Вас! Ако сте ходели там, надявам се да сте останали доволни Та, на темата: имам проблем с духалката(а може би климатроника). Когато дам на контакт започва да духа без да съм я пуснал! Това се случва от година насам, но последните две седмици зачести! Вчера влязох в една от милионоте ями по софийските пътища и духалката задуха от самосебеси на максималната степен и след това въпреки усилията ми, спря сама! Другият ми проблем е свързан с датчика за температурата, а именно: когато колата си загрее в нормалните граници(стрелката е в средата), включвайки фаровете стрелката на температурата се повишава с едно деление!? Дали някаква диагностика ще помогне!? Въпросът ми е: какъв е проблема, има ли нещо общо между двете неща и къде е най-доброто място, където мога да отида разчитайки на професионалиъм и добро отношение от сервиза към автомобила?Предварително Ви благодаря за отделеното време!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с климатроника и таблото!
Collapse
X
-
Зависимост между двете неща няма! По мои наблюдения доста от колите ни имат проблеми с уредите на таблото, особено тези след фейс-лифта, след октомври 98-ма демек. При мен при подаване на контакт стрелката веднага скача на средата въпреки, че моторът е студен. Като позагрее тръгва от средата нагоре, но съм и хванал цаката, като прегряваше колата заради скапана водна помпа помня деленият в които не трябва да достига! Пробай дали, като почукаш по уреда стрелката мърда нанякъде. При мен пада с едно деление, но не винаги... След, като има зависимост с фаровете, може проблемът да е друг.Относно климатроника, аз имам същият проблем, но не винаги. Копчето след време явно се прецаква и някъде контаките под него правят мизерийки. При мен се проявява предимно зимата, лятото много рядко имам такъв проблем. С понаместване на копчето се оправя. Другият вариант е да се отвори, почисти, смаже, провери... :DFrontera Sport, X20SE март 1998
Реклама
Collapse
Коментар