Колеги моля за малко помощ! Понеже от тъпата ми барзна свалих филтъра на климатика а незнаех че има посока на слагане понеже има някакви стелки та въпросчето ми е има ли значение как ще ги сложа тези стерлики!купух си нов филтър и да знам как да го поставя
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Филтър Климатик
Collapse
X
-
Re: Филтър Климатик
yaho0 написа:Колеги моля за малко помощ! Понеже от тъпата ми барзна свалих филтъра на климатика а незнаех че има посока на слагане понеже има някакви стелки та въпросчето ми е има ли значение как ще ги сложа тези стерлики!купух си нов филтър и да знам как да го поставя
-
iv_laz написа:yaho0 написа:Колеги моля за малко помощ! Понеже от тъпата ми барзна свалих филтъра на климатика а незнаех че има посока на слагане понеже има някакви стелки та въпросчето ми е има ли значение как ще ги сложа тези стерлики!купух си нов филтър и да знам как да го поставя
Коментар
-
Sev написа:обикновено филтрите са "тояги" и посоката е отпечатана грешноако сe сложи така както са стрелките, филтъра не ляга добре в кутиятапоне аз съм попадал на такива
Коментар
-
yaho0 написа:Интересно!!!! филтъра които си купих може да се сложи само по един начин и то само със стрелките нагоре!!! уж филтъра е за мареа пък нестана със стрелките надолу какво да правя
Коментар
-
Sev написа:обикновено филтрите са "тояги" и посоката е отпечатана грешноако сe сложи така както са стрелките, филтъра не ляга добре в кутиятапоне аз съм попадал на такива
Коментар
-
iv_laz написа:Sev написа:обикновено филтрите са "тояги" и посоката е отпечатана грешноако сe сложи така както са стрелките, филтъра не ляга добре в кутиятапоне аз съм попадал на такива
Коментар
-
Аз съм поръчвал от http://axm-auto.com/ . Нещата пристигат на следващия ден. Имаме 10% отстъпка затова, че сме от Фиат форума.
Коментар
-
Как го доказваш ?www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
ogi28b написа:Това е като аксиома, не се нуждае от доказване Просто е така.Catalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
MVS: 176.526.1(0) | SPORTING (1.2 16V) 3 PORTE
Engine Stamp: 176B9.000
Version Code: 176BV
Version: V5 | SPORTING | 03.'98
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар