Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Филтър Климатик

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Филтър Климатик

Колеги моля за малко помощ! Понеже от тъпата ми барзна свалих филтъра на климатика а незнаех че има посока на слагане понеже има някакви стелки та въпросчето ми е има ли значение как ще ги сложа тези стерлики!купух си нов филтър и да знам как да го поставя

Re: Филтър Климатик

yaho0 написа:
    Колеги моля за малко помощ! Понеже от тъпата ми барзна свалих филтъра на климатика а незнаех че има посока на слагане понеже има някакви стелки та въпросчето ми е има ли значение как ще ги сложа тези стерлики!купух си нов филтър и да знам как да го поставя
    Стрелките показват посоката на въздушния поток т.е. стрелките трябва да сочат надолу по посока на купето.
    BRAVO 1.6 16V

Коментар

iv_laz написа:
      yaho0 написа:
      Стрелките показват посоката на въздушния поток т.е. стрелките трябва да сочат надолу по посока на купето.
      Интересно!!!! филтъра които си купих може да се сложи само по един начин и то само със стрелките нагоре!!! уж филтъра е за мареа пък нестана със стрелките надолу какво да правя

Коментар

обикновено филтрите са "тояги" и посоката е отпечатана грешноако сe сложи така както са стрелките, филтъра не ляга добре в кутиятапоне аз съм попадал на такива
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Sev написа:
          обикновено филтрите са "тояги" и посоката е отпечатана грешноако сe сложи така както са стрелките, филтъра не ляга добре в кутиятапоне аз съм попадал на такива
          При мен и стария филтър си беше със стрелките надолу и новия, който сложих пак е със стрелките надолу. Възможно е да има и някви ментаци.
          BRAVO 1.6 16V

Коментар

yaho0 написа:
            Интересно!!!! филтъра които си купих може да се сложи само по един начин и то само със стрелките нагоре!!! уж филтъра е за мареа пък нестана със стрелките надолу какво да правя
            спокойнонищо му няма както казах :D просто печатат грешноиначе този филтър е супер прост и това че въздуха минава в обратната посока не е проблем
            2015 Renault Megane Expression GT
            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
            Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Sev написа:
              моя е точно такъв че ако искам да сложа стрелките надолу тои не иска да си легне в кутията!!! как да разбера смисал някакви странични ефекти ще се наблудават ли ако сам го обарнал филтъра!! И ми кажете къде от София си пазарувате частите за фиатките!! Аз този филтър го купих от стамболииски 155 ама маи маи и там ментета!някой да си е поръчвал части от този саит http://axm-auto.com/

Коментар

iv_laz написа:
                Sev написа:
                При мен и стария филтър си беше със стрелките надолу и новия, който сложих пак е със стрелките надолу. Възможно е да има и някви ментаци.
                новиа филтъ от къде си го купил и ако не е тайна каква марка е!!!

Коментар

Аз съм поръчвал от http://axm-auto.com/ . Нещата пристигат на следващия ден. Имаме 10% отстъпка затова, че сме от Фиат форума.
                  BRAVO 1.6 16V

Коментар

Как го доказваш ?
                    www.CarProfi-BG.com
                    Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
                    Зареждане и ремонт на автоклиматици.
                    Най-атрактивните цени в София!

Коментар

Това е като аксиома, не се нуждае от доказване Просто е така.

Коментар

ogi28b написа:
                        Това е като аксиома, не се нуждае от доказване Просто е така.
                        Да бе и на Стамболийски 155 е така. Викам им оня ден "от фиат форума съм" и "ОК -10%"
                        Catalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
                        MVS: 176.526.1(0) | SPORTING (1.2 16V) 3 PORTE
                        Engine Stamp: 176B9.000
                        Version Code: 176BV
                        Version: V5 | SPORTING | 03.'98

Коментар

Working...
                        X