Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвет при избор на автомобил

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Съвет при избор на автомобил

Здравейте, искам да се консултирам с вас. Реших да си купя нов автомобил но се колебая какъв да е спрял съм се на три вида. Fiat Punto от по новите след 2000г , Opel Astra G и Ford Focus. Ще съм много благодарен, ако някой ми препоръча кои да избера. Мерси предварително.

Re: Избор!!!

fiata написа:
    Здравейте, искам да се консултирам с вас. Реших да си купя нов автомобил но се колебая какъв да е спрял съм се на три вида. Fiat Punto от по новите след 2000г , Opel Astra G и Ford Focus. Ще съм много благодарен, ако някой ми препоръча кои да избера. Мерси предварително.
    Във форума на Фиат, кое мислиш ще ти препоръчат? :D
    BRAVO 1.6 16V

Коментар

Пунтото е по-малък автомобил от Астрата и Форд-атрудно се сравняват
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Колега не защото сум страшен фен на италианките но по-скоро ще си купя лада7 от колкото форд или опел без значение от модела но все пак това си е мое мнение де всеки си знае и си има вкус :D
        Fiat Punto 1.2 75 ELX-Forever
        Alfa Romeo 146 1.9 JTD
        Fiat Bravo 1.6 16v SX-Ex
        Alfa Romeo 155 2.0 8V

Коментар

хм...определено е трудно за сравняване...лично аз в случая въпреки че и аз съм си фен на италянките бих взел фордчето и в никакъв случай опел-а (до не одавна карах опел и Yellow_Flash_Colorz_PDT_29) ...определено форда ме кефи най от изброените и като вътрешен дизайн и като външен пък и е доста удобен...а ако е дизелче простоо
          Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
          BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
          BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Купи си форд и ще си строшиш главата от страна на поддръжка. По-скапоно е напрвавен дори от Фиат. Доста са му скъпи частите. Опела- според мен е по-добрия избор. Но найстина не е мястото тук да питаш за нещо друго от Фиат
            Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!

Коментар

Мисля че Астра Г е най удачния ти вариянт но все пак изборът си е изцяло твой.
              FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Виж сега за мен кола е тойота или нисан, ама като се има предвид ценовата разлика....при този избор по-добре да не е пунто, за мен е много малка и не си струва bravo или brava, но като се има предвид че се взима кола на старо избирай която е най здрава в момента на купуване, фиятите честно казано горят повече от другите две , на опела са им по-евтини частите, на форда са по-скъпи фият са по средата.
                --Старата ръжда любов не хваща!--
                156 sportwagon 1,9 jtd 115
                ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

И според мен Астрата е най-добряи избор, макар че Форда има по спортен вид за мен, Зависи бензин или дизел търсиш. Чувал съм че дизела на фокуса 1,8 е мн добър а е и по мощен от дизелите на опела. Аз пунтото не го харесвам мн е малко и според мен дървено вътре но ти решаваш УСПЕХ
                  Brava 103HP
                  ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

Собственика на "форд" се радва два пъти - веднъж като го купи и втори път като го продаде !
                    My car is the best :P
                    Fiat Tempra SW 1.9 TD

http://moskvich-bg.org/phorum-5.2.6a/index.php?5

Коментар

Едно приятелче кара такъв форд,служебно но ново каза че за 6 м се раздрънкало като жигулка.Фиатката ме кефи много,но е по мъничка от другите.Мисля че астрата е добър избор.Карал съм Аскона и Омега,проблеми кой знае какви несъм имал.

Браво 1,6 16V

Коментар

Айде и аз да си кажа. Пунто 2 е страхотна кола, но просто не може да се сравнява с астрата и фокуса, от различен клас е. При така поставен въпрос - коя от трите, ако са еднакви години и не се гледа цената - моят избор е астрата. Виж, ако включиш фиат мареа в сравнението, нещата може и да се променят.
                        Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

fifi sw написа:
                          Собственика на "форд" се радва два пъти - веднъж като го купи и втори път като го продаде !
                          Много точно казано!
                          Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                          Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

fifi sw написа:
                            Колега тая мъдра мисъл трябва да стане рекламно лого на форд защото е много много вярно
                            Fiat Punto 1.2 75 ELX-Forever
                            Alfa Romeo 146 1.9 JTD
                            Fiat Bravo 1.6 16v SX-Ex
                            Alfa Romeo 155 2.0 8V

Коментар

Абе не са лоши коли Форд, ама са направени много некадърно откъм ремонтни дейности. За да смениш едно нещо трябва да разгловиш поне 4-5 неща около него. В повечето случай се споменава цялата рода. Мой приятел си внесе Ескорт 96-та година чист дизел. След 1 година каране единственото здраво е двигателя. Каран е с всякакви субстанции, но не и с чиста нафта. Верно е че зимата спря да пали за период от 2 месеца. Но все пак циганин и форд зимата неработят
                              Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!

Коментар

Working...
                              X