Здравейте, искам да се консултирам с вас. Реших да си купя нов автомобил но се колебая какъв да е спрял съм се на три вида. Fiat Punto от по новите след 2000г , Opel Astra G и Ford Focus. Ще съм много благодарен, ако някой ми препоръча кои да избера. Мерси предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет при избор на автомобил
Collapse
X
-
Re: Избор!!!
fiata написа:Здравейте, искам да се консултирам с вас. Реших да си купя нов автомобил но се колебая какъв да е спрял съм се на три вида. Fiat Punto от по новите след 2000г , Opel Astra G и Ford Focus. Ще съм много благодарен, ако някой ми препоръча кои да избера. Мерси предварително.
-
хм...определено е трудно за сравняване...лично аз в случая въпреки че и аз съм си фен на италянките бих взел фордчето и в никакъв случай опел-а (до не одавна карах опел и Yellow_Flash_Colorz_PDT_29) ...определено форда ме кефи най от изброените и като вътрешен дизайн и като външен пък и е доста удобен...а ако е дизелче простооRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Виж сега за мен кола е тойота или нисан, ама като се има предвид ценовата разлика....при този избор по-добре да не е пунто, за мен е много малка и не си струва bravo или brava, но като се има предвид че се взима кола на старо избирай която е най здрава в момента на купуване, фиятите честно казано горят повече от другите две , на опела са им по-евтини частите, на форда са по-скъпи фият са по средата.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
И според мен Астрата е най-добряи избор, макар че Форда има по спортен вид за мен, Зависи бензин или дизел търсиш. Чувал съм че дизела на фокуса 1,8 е мн добър а е и по мощен от дизелите на опела. Аз пунтото не го харесвам мн е малко и според мен дървено вътре но ти решаваш УСПЕХBrava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
-
Айде и аз да си кажа. Пунто 2 е страхотна кола, но просто не може да се сравнява с астрата и фокуса, от различен клас е. При така поставен въпрос - коя от трите, ако са еднакви години и не се гледа цената - моят избор е астрата. Виж, ако включиш фиат мареа в сравнението, нещата може и да се променят.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
fifi sw написа:Собственика на "форд" се радва два пъти - веднъж като го купи и втори път като го продаде !Fiat Punto 1.2 75 ELX-Forever
Alfa Romeo 146 1.9 JTD
Fiat Bravo 1.6 16v SX-Ex
Alfa Romeo 155 2.0 8V
Коментар
-
Абе не са лоши коли Форд, ама са направени много некадърно откъм ремонтни дейности. За да смениш едно нещо трябва да разгловиш поне 4-5 неща около него. В повечето случай се споменава цялата рода. Мой приятел си внесе Ескорт 96-та година чист дизел. След 1 година каране единственото здраво е двигателя. Каран е с всякакви субстанции, но не и с чиста нафта. Верно е че зимата спря да пали за период от 2 месеца. Но все пак циганин и форд зимата неработятFiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар