Значи сутрин като тръгна и след 30 секунди от парнотто излиза топал въздух!!!10 мин по касно,стрелката на температурата на водата е след средата!!!!6те се радвам да ме просветлите
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто 1.4 Т, адски бързо загрява!!!! нормално ли е??
Collapse
X
-
van_dal написа:да не ти е карал някой колата без да знаеш Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 не е възможно парното да духа топло след 30 сек. а е нормално общо взето колата да загрее за 10 мин.
Коментар
-
Без да съм 100% сигурен, но си мисля, че точно при този мотор (130+ коня)имаше някаква особеност на охладителната система за макс. ефективност на отоплението. Карал съм такова няколко пъти зимата и ми е правило впечатление страшно бързата работа на парното. Колата не беше моя и не съм се ровичкал по нея, затова не мога да гарантирам дали е нормално или не. По-скоро си мисля, че е.
Коментар
-
Rokambol написа:Без да съм 100% сигурен, но си мисля, че точно при този мотор (130+ коня)имаше някаква особеност на охладителната система за макс. ефективност на отоплението. Карал съм такова няколко пъти зимата и ми е правило впечатление страшно бързата работа на парното. Колата не беше моя и не съм се ровичкал по нея, затова не мога да гарантирам дали е нормално или не. По-скоро си мисля, че е.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар