Я кажете какво става??? като включа ляв мигач отзад на стопа ми мига всичко стоп габарит само не и мигача,,,десния си е ок,,,а като включа аварийки си свети мигача нормално...моля помогнете,
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мигач!!!
Collapse
X
-
Всъщност за замасяване на фара, не знам как е реализирано точно при теб, би трябвало една жица да е вързана деректно към купето някъде, по-дебела от дрегите и черна. Вероятно с болт. Провери първо това.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Като отвориш капака отзад и ще видиш клемореда. Издърпай го и ще видиш къде е нагоряло точно и го почисти...www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
Значи - като разглобиш стопа (мигач, стоп, каквото се пада там в пунтото), лампите са на една пластмаса - по една във фасунга. Всяка лампа е свързана посредством метални писти към тъй наречения клеморед, куплунг в повечето случаи. От този куплунг ти излизат всичките кабеляци. Та значи, мястото където са свързани - като откачиш кабелите от мигача/стопа - почистваш хубаво всичко там - може с WD40, можеш с ножче или шкурка. Хубаво е да пръснеш с електроконтактен спрей и ако има някакви видими повреди да ги отстраниш. След като приключиш с профилактиката - сглобяваш и не би трябвало да има проблеми.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Преди година и аз имах същия проблем. Като включа мигачите и отзад колата светеше като дискотека. Накрая я занесох на майстор и излезе, че не били свързани кабелите както трябва - нещо там за маса казаха. Много бързо го оправиха. Мисля, че ако разбираш от такива ,,жичкаджийски" работи ще се справиш и сам.FIAT UNO 45 i.e. 1.0 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар