Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мигач!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мигач!!!

Я кажете какво става??? като включа ляв мигач отзад на стопа ми мига всичко стоп габарит само не и мигача,,,десния си е ок,,,а като включа аварийки си свети мигача нормално...моля помогнете,
    Punto HGT - total
    Punto 1.2 16v Sporting - total
    Punto 1.2 - alive
    Toyota celica t23

Кофти маса на самия стоп, отзад. Отвори го и провери връзките. Лесно се оправя.
    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

за какво да гледам...дали някоя жица се е прекъснала??
      Punto HGT - total
      Punto 1.2 - alive
      Toyota celica t23

Коментар

Всъщност за замасяване на фара, не знам как е реализирано точно при теб, би трябвало една жица да е вързана деректно към купето някъде, по-дебела от дрегите и черна. Вероятно с болт. Провери първо това.
        Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
        Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Като отвориш капака отзад и ще видиш клемореда. Издърпай го и ще видиш къде е нагоряло точно и го почисти...
          www.CarProfi-BG.com
          Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
          Зареждане и ремонт на автоклиматици.
          Най-атрактивните цени в София!

Коментар

еми клемореда пак не ми говори нищо ама да дойде събота неделя ще разглобя всичко
            Punto HGT - total
            Punto 1.2 - alive
            Toyota celica t23

Коментар

Значи - като разглобиш стопа (мигач, стоп, каквото се пада там в пунтото), лампите са на една пластмаса - по една във фасунга. Всяка лампа е свързана посредством метални писти към тъй наречения клеморед, куплунг в повечето случаи. От този куплунг ти излизат всичките кабеляци. Та значи, мястото където са свързани - като откачиш кабелите от мигача/стопа - почистваш хубаво всичко там - може с WD40, можеш с ножче или шкурка. Хубаво е да пръснеш с електроконтактен спрей и ако има някакви видими повреди да ги отстраниш. След като приключиш с профилактиката - сглобяваш и не би трябвало да има проблеми.
              Steliyan's Life!
              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Преди година и аз имах същия проблем. Като включа мигачите и отзад колата светеше като дискотека. Накрая я занесох на майстор и излезе, че не били свързани кабелите както трябва - нещо там за маса казаха. Много бързо го оправиха. Мисля, че ако разбираш от такива ,,жичкаджийски" работи ще се справиш и сам.
                FIAT UNO 45 i.e. 1.0 FIRE

Коментар

Working...
                X