Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хидравлична рейка на Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хидравлична рейка на Браво

имам един проблем- когато въртя на място нещо отпред скърца все едно Който и да попитам все ми викат рейка, не че съм на различно мнение де.. Маслото в казанчето за хидравлична течност постоянно намалява (немога да определя колко точно но около 0.5л от лятото досега) и аз си доливам. Според вас дали е от рейката, как да разбера със точност, какво да правя?Чувал съм че ги ремонтират, но къде, колко пари, колко време отнема цялата процедура и какъв е ефекта?За последния въпрос ще чакам отговори от хора с опит или които са я правилиПък ако ми кайете и сервиз някъде в Габрово и региона ще сте незаменими....Благодаря предварително
    Bravo TD100 98'- това в Гаража
    Brava TD100 96'- Мир на праха и...
    Bravo TD100 97'- новата придобивка на брат ми....
    Какво остана да ви кажа освен "Fiat Diesel Power Forever"

Може да ти тече масло от хидравличната помпа. На мен ми изтече всичкото масло от помпатана хидравликата и я смених с нова. Погледни да не е от нея, това е по-евтиния вариант
    Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!

Коментар

И моята тече ама яко, интересното е че изби след като ми сменяха левия накрайник.Правят ги в Горна ама искат да им я занесеш рейката на ръце свалена, преди да са погледнали колата ми казаха 150 лв и по 10-на лева за маншоните, ако трява да се сменят. А свалянето на рейката и слагането е горе-долу 100 лв в някой сервиз като цяло около 300 лв, а нова струва 650 и двата варианта доста разтоварват джоба, така че ако не ти бута много не я пипай, има някакви присадки за отстраняване на течове по хидравликата, трява да свърши работа, налей я покарай така и после смени маслото.
      --Старата ръжда любов не хваща!--
      156 sportwagon 1,9 jtd 115
      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Working...
      X