имам един проблем- когато въртя на място нещо отпред скърца все едно Който и да попитам все ми викат рейка, не че съм на различно мнение де.. Маслото в казанчето за хидравлична течност постоянно намалява (немога да определя колко точно но около 0.5л от лятото досега) и аз си доливам. Според вас дали е от рейката, как да разбера със точност, какво да правя?Чувал съм че ги ремонтират, но къде, колко пари, колко време отнема цялата процедура и какъв е ефекта?За последния въпрос ще чакам отговори от хора с опит или които са я правилиПък ако ми кайете и сервиз някъде в Габрово и региона ще сте незаменими....Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хидравлична рейка на Браво
Collapse
X
-
И моята тече ама яко, интересното е че изби след като ми сменяха левия накрайник.Правят ги в Горна ама искат да им я занесеш рейката на ръце свалена, преди да са погледнали колата ми казаха 150 лв и по 10-на лева за маншоните, ако трява да се сменят. А свалянето на рейката и слагането е горе-долу 100 лв в някой сервиз като цяло около 300 лв, а нова струва 650 и двата варианта доста разтоварват джоба, така че ако не ти бута много не я пипай, има някакви присадки за отстраняване на течове по хидравликата, трява да свърши работа, налей я покарай така и после смени маслото.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар