Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat marea 1,9TD kombi

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat marea 1,9TD kombi

Здравейте,вчера си купих Фиат Мареа 1,9ТД(100 к.с) комби,произведена месец Ноември 1997г.Има абсолютно всички екстри без кожен салон и алуминиеви джанти.Имам молба към вас,моля ви да ми кажете нещо повече за автомобила.Разход на гориво,здравина на мотора и колата изобщо,скъпа ли е поддръжката.Някои специфични подробности.Ще съм благодарен на всеки който ми пише нещо за автомобила.С поздрави Васко

Така или иначе си я купил, успокой се - не си се набутал. Това е един според мен здрав и добър мотор. Автомобила като такъв също е здрав, а кожен салон за този клас не знам да се предлага. Алуминиевите джанти са за HLX версията, твоята предполагам е ELX. Трябва да смениш ремъци (2 броя) и всички ролки по тези ремъци - по мои спомени - 4.Горивен филтър, маслен филтър, въздушен филтър, ако си с климатик е хубаво да смениш и поленовия филтър. Масло - добре според мен е да сложиш синтетично 5W40, но... вкусове всякакви. Не пропускай да си погледнеш предните накладки и спирачни дискове, ако са за смяна - не се колебай. Всичко това на мен ми излезе 630лв с труда и частите.
    Steliyan's Life!
    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Наистина мнооо здрав автомобил.Вече две години и малко му сърбам попарата през които съм изминал 60000 км.Сменяй всичко което те съмнява и трябва да се подменя е постепенно де щото изведнъж мнооо зор с финансите.
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Working...
      X