преди сегментите смятам, че е по-безболезнено да помислиш за гумичките на клапаните...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
600 км. извънгадско = 800 мл. масло :(
Collapse
X
-
donnna написа:преди сегментите смятам, че е по-безболезнено да помислиш за гумичките на клапаните...A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
van_dal написа:jenshen73 написа:Аз на 10000 доливам 4 литра и отгоре беSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:van_dal написа:jenshen73 написа:Аз на 10000 доливам 4 литра и отгоре беТака, има голям шанс да е от гумичките, НО ако тръгнеш тях да сменяш, задължително смени и водачите!!!Catalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
MVS: 176.526.1(0) | SPORTING (1.2 16V) 3 PORTE
Engine Stamp: 176B9.000
Version Code: 176BV
Version: V5 | SPORTING | 03.'98
Коментар
-
Бегай сменяй гумички на клапаните ми не се офертирай!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
виж колко ти гори градско и тогава давай пари,а това за водачите не му давайте фитилина момчето ,не знаете каква хуйня е,+сваляне на глава+гарнирури +зацепване на ангренажен ремък,отделно препасване на клапаните в клапаните легла+нови болтове за главата ,щото старите не се занаена какво дередже са старите+шлаиф на глава -не знам в пари колко се изразява ама ми прилича на дране с ненаточен нож на живо.понякога маслото има летливи съставки и при продължително каране се изпаряват.ако градско не ти го гори,то имай едно на ум когато караш на дълго и доливай.ако си с неподходящо масло също може да ти го гори.ако ти се занимава ,изкарай маркуча от отдушника за картерни газове и на загрял мотор виж дали пуши,акопуши много -кофти ,иначе лек пушек е допустим.ако разхода градско е+като за начало мериш компресия и една смяна на гумички на клапани,останалото е наливане на пари ......типо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
хюндай акцент 1.5 CNG
киа каренс +метан
Коментар
-
petio4528 написа:С какво масло караш?........-не знам в пари колко се изразява ама ми прилича на дране с ненаточен нож на живо......Мерси за инфото, колега!
Catalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
Коментар
-
petio4528 написа:По добре,смени първо маслото, selenia 10w40,ако не се оправи,тогава гумички.Catalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
Коментар
-
Малеееееее стига заблуждавахте колегата, смени си маслото, това е като някакъв виртуален отговор на 90% от проблемите по колите според 90% от потребителите на форума.....Първо си смени гумичките, хората които са в час го казаха, айде и аз да го повторя, не мога да повярвам че 25 човека дават предложения, а истината я казват само 2-ма
.При твоите симптоми първо - се мери компресията......второ - ако е различна на различните цилиндри, или на всички е много ниска, се сипва по 20-50 грама масло в цилиндъра, на който се мери компресията и а: ако компресията стане нормална...значи имаш сегменти за смянаб: ако не се промени, а остане ниска, следователно имаш или - прегорял клапан и загуба на мощност, или - голямо износване на водачите и от там разход на масло, понеже гумичките не могат да компенсират износването на водачитетрето - след като приключи диагностиката и си се ориентирал към гумичките имаш 2 варианта - майстора ти е много печен и ти ги сменя без да сваля главата, и ти спестява една камара пари и нерви(Напълно е възможно, ако някой ще тръгне да ми опонира) - майстора ти е доста гладен, и страшно много го мързи сваля главата, сменя ти водачи, гумички, гарнитури...и си пак на пистата...
четвърто - Ако си мислиш, че като смениш маслото с най скъпото възможно.....щото било НАЙ-ХУБАВО, ще си решиш проблема...много се лъжеш и ти гарантирам, че ще ти се вдигне разхода с тази Селения Голд - ако не съм прав за последното, съм готов да заложа каса бира, и ако ти падне разхода, само щото караш със СЕЛЕНИЯ, те вземам една седмица на гости.п.п.мале как ще се отрежем
прегледай пак мнението на Данчо...
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар