Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко ще ми излязат следните неща ...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колко ще ми излязат следните неща ...

Случаят е следния - в понеделник трябва да купувам някой неща за фиат купе 1,8 и ме интересува докъде ще ми "отрежат" главата, демек колко ще ми излязат. За да мога да си направя някаква равносметка. Ако някой знае цените на следните консумативи да пише, благодаря предварително на всички.Накладки - предни, задни на ТекстарДискове - предни винтилирани, задниТампони за преден носачМасло за скоростната кутия Селения ТутелаГарнитура за картера, и за ауспуха(тази която стой точно в началото на генерацията(между генерацията и двигатела)

Я погледни тук, за да се ориентираш по-добре http://www.axm-auto.com/Иначе: преден диск към 80лв. предни накладки - 55лв.заден диск - 30лв.задни накладки - 35-40лв.Гарнитура за картера 8-10лв.заден диск - 30лв.
    BMW E90 320D
    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
    ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Само не знам за какво са ти тия бози Селения и Тутела!? Аз лично съм на Репсол за двигателя и хидравликата, а за скоростите Exxon

Коментар

защо реши така?все пак колата ти доста време е била карана с тези "бози"
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

9800 километра с тях - 4.5 литра доливки. 4000 километра с Репсол - 0.500 грама доливки.

Коментар

30 000 км със Selenia 20K - общо 12 литра масло за двигателя

Коментар

Последният път и на мен ми набутаха някво минерално Репсол, не бях карал с такова и мислех, че са ме прецакали нещо, но си е ОК.Иначе по принцип карам с Елф, но май ще се ориентирам вече към Репсол.
              Bravo 1.6 16v

Коментар

chris написа:
                Последният път и на мен ми набутаха някво минерално Репсол, не бях карал с такова и мислех, че са ме прецакали нещо, но си е ОК.Иначе по принцип карам с Елф, но май ще се ориентирам вече към Репсол.
                минерално и си е ок.... епа то хората що ли се напъват да правят синтетични та даже и за твоята кола изрично се препоръчва поне полу-синтетично масло!
                "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
                (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

Ми и аз се чудех много, даже съжалявах, че съм налял минерално ама ноу проблем.И сега не знам пак минерално или полусинтетика да взема Имам още към 2 хил. километра да се почудя..
                  Bravo 1.6 16v

Коментар

полусинтетика :D даже може да го смениш още сега

Коментар

Sev написа:
                      полусинтетика :D даже може да го смениш още сега
                      Ми май така ще стане. Тенкс!!
                      Bravo 1.6 16v

Коментар

PASSARELLA написа:
                        9800 километра с тях - 4.5 литра доливки. 4000 километра с Репсол - 0.500 грама доливки.
                        Вече 60000 км карам с тази боза Бомакс - Селения ТД и да съм долял около 1 литър като се има в предвид ,че картера ми е спукан и сълзи малко.
                        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Working...
                        X