Аз така и не разбрах защо съм с такъв радиатор вече колко Фиати гледам като моя и нито едни не е като моя а радиатора ми е марка Магнет марели.Колегите ми казаха,че при при моя модел било така защото имал клима ама колко други такива съм виждал ама не са с като моя радиатор и нямат разширителен съд за охлаждащата течност.Пуснете снимки ако имата с някои който е скато моя радиатор и по точно ако е с 1.4 Браво/а
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги моя фиат e с радиатор от HGT.
Collapse
X
-
6ma7ka7a написа:Аз така и не разбрах защо съм с такъв радиатор вече колко Фиати гледам като моя и нито едни не е като моя а радиатора ми е марка Магнет марели.Колегите ми казаха,че при при моя модел било така защото имал клима ама колко други такива съм виждал ама не са с като моя радиатор и нямат разширителен съд за охлаждащата течност.Пуснете снимки ако имата с някои който е скато моя радиатор и по точно ако е с 1.4 Браво/а--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Магнети Марели са партньор на Фиат. Основен такъв.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Ае стига бе! Какъв е тоя радиатор ? моя е като на spаrk и съм с клима! А марката си е магнети марели ... странно..Проблеми имаш ли някъкви ?Fiat Bravo 1.4 SX Klima, LPG ,Avansator, Xenon, high-end stereo
части за 1.4 http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56320
части за темпра http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56318
тел. 0883437022
Коментар
-
Никакви проблеми нямам до сега не съм виждал 1.4 с такъв радиатор виждал съм само HGT.Моя май е по голям от колкото вашите да неби примерно нали 1.4 има два двигатела 1.4 12v 75hp и 1.4 12v 80hp да неби моя да е по-слабия или по-силния по вероятно по-силния защото е с по-голям радиатор или просто е блъскана и е с нов радиатор има пък защо фаровите им са впада годината с колата дори и на радиатора пишеше 95 незнам и аз просто вече яко се обърках между другото колата ми сега е на ремонт сменят и водна помпа.Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
-
Ами не колега искам да съм на ясно с моята кола дали е преправяна или си е така заводско питам майстори те викат до сега не сме виждали такова нещо.Колега van_dal дано по-скоро и лесно да ти се разрешат проблемите с фиатката,че да и се наслаждаваш на MAX освен ако вече не си се отвратил от италиански коли надявам се да не е така.Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
-
И аз за сега не съм имал проблеми с охлаждането, ама идват горещи месеци, а перката на радиатора не включва и ще трява да го побългарявам по някакъв начин, защото системата е бая сложна, а ме съмнява че няма да мога да възстановя оригиналната система.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар