Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колеги моя фиат e с радиатор от HGT.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз така и не разбрах защо съм с такъв радиатор вече колко Фиати гледам като моя и нито едни не е като моя а радиатора ми е марка Магнет марели.Колегите ми казаха,че при при моя модел било така защото имал клима ама колко други такива съм виждал ама не са с като моя радиатор и нямат разширителен съд за охлаждащата течност.Пуснете снимки ако имата с някои който е скато моя радиатор и по точно ако е с 1.4 Браво/а
    Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

6ma7ka7a написа:
      Аз така и не разбрах защо съм с такъв радиатор вече колко Фиати гледам като моя и нито едни не е като моя а радиатора ми е марка Магнет марели.Колегите ми казаха,че при при моя модел било така защото имал клима ама колко други такива съм виждал ама не са с като моя радиатор и нямат разширителен съд за охлаждащата течност.Пуснете снимки ако имата с някои който е скато моя радиатор и по точно ако е с 1.4 Браво/а
      е аз съм абсолютно със същия радиатор на магнет и марели, ама съм 1,8, прочети един пост назад писал съм, какво се оплакваш че никой няма като твоя, а на мен проблема ми е че никъде не видях температурен датчик, а при теб има в дясно отгоре, даже и друга тема съм пуснал, ама специалистите във форума нищо не казват. Та при мен си личи че колата е удряна отпред, макар че е направена професионално и сигурно радиатора не е оригиналния, та сигурно и твоя не е и за това сме с тез магнет и марели
      --Старата ръжда любов не хваща!--
      156 sportwagon 1,9 jtd 115
      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Магнети Марели са партньор на Фиат. Основен такъв.
        Steliyan's Life!
        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Аве колега van_dal може да ми бласкана колата ама защо радиатора пише на него 95 година а аз немога да си обясня и фаровете пише 95година незнам и аз вече се обърках или някой като го е правил бравото е търсил части същата година незнам наистина се обърках.

Коментар

Ае стига бе! Какъв е тоя радиатор ? моя е като на spаrk и съм с клима! А марката си е магнети марели ... странно..Проблеми имаш ли някъкви ?
            Fiat Bravo 1.4 SX Klima, LPG ,Avansator, Xenon, high-end stereo
            части за 1.4 http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56320
            части за темпра http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56318
            тел. 0883437022

Коментар

Никакви проблеми нямам до сега не съм виждал 1.4 с такъв радиатор виждал съм само HGT.Моя май е по голям от колкото вашите да неби примерно нали 1.4 има два двигатела 1.4 12v 75hp и 1.4 12v 80hp да неби моя да е по-слабия или по-силния по вероятно по-силния защото е с по-голям радиатор или просто е блъскана и е с нов радиатор има пък защо фаровите им са впада годината с колата дори и на радиатора пишеше 95 незнам и аз просто вече яко се обърках между другото колата ми сега е на ремонт сменят и водна помпа.

Коментар

Аз не мога да разбера какъв ти е проблема, колата ти върви ли, какво те притеснява че ти е друг радиатора виж аз да зема да се оплаквам за проблеми по колата косата ще ти побелее.....

Коментар

Ами не колега искам да съм на ясно с моята кола дали е преправяна или си е така заводско питам майстори те викат до сега не сме виждали такова нещо.Колега van_dal дано по-скоро и лесно да ти се разрешат проблемите с фиатката,че да и се наслаждаваш на MAX освен ако вече не си се отвратил от италиански коли надявам се да не е така.

Коментар

Колега и при мен е същия. С клима съм и колата е 12ти месец 96та година, внесена преди един месец. На мен ми изглежда че е оригиналния /Магнет марели/. Охлаждането е идеално. Радиатора е двустепенен и е по добър от стандартните/снимка 2/
                    Прикачени файлове
                    Brava 1.4 12v - По добрия автомобил !!!

Коментар

И аз за сега не съм имал проблеми с охлаждането, ама идват горещи месеци, а перката на радиатора не включва и ще трява да го побългарявам по някакъв начин, защото системата е бая сложна, а ме съмнява че няма да мога да възстановя оригиналната система.

Коментар

Working...
                      X