Видях някой от колегите ,че беше написал че е с радиато от лада аз мисля че моя е от Bravo HGT а моета кола е Bravo 1.4 12v вие сами ще видите на снимките.Може ли да имам някакви проблеми от това.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги моя фиат e с радиатор от HGT.
Collapse
X
-
Видях някой от колегите ,че беше написал че е с радиато от лада аз мисля че моя е от Bravo HGT а моета кола е Bravo 1.4 12v вие сами ще видите на снимките.Може ли да имам някакви проблеми от това.
Коментар
-
6ma7ka7a написа:Питам всички колеги с 1.4 12v Bravo/a дали техните радиатори са така гледал съм много други фиати ,но досега не сам виждал с така направен радиатор.АКО МОЖЕ КОЛЕГИТЕ С 1.4 ДВГ да споделят да ли има някой с такъв радиатор.Благодаря предварително.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
6ma7ka7a написа:Колата ми по документи 1996 а на стаклата пише 95.Catalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
MVS: 176.526.1(0) | SPORTING (1.2 16V) 3 PORTE
Engine Stamp: 176B9.000
Version Code: 176BV
Version: V5 | SPORTING | 03.'98
Коментар
-
Колеги моят радиатор е абсолютно същия имам клима, но проблема е че се въртях като маймуна покрай него и така и не видях температурен датчик, а така като гледам този е отгоре на радиатора, а при мен един господ знае.....--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар