С какви джанти сте обули колите си!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Желязо или не!!
Collapse
X
-
Какъв е смисълът да се кара със железни джанти зимата ?? Аз една скъпа кола по софийските улици не видях зимата със железни джанти... Аз си карам с летите зиме и лете... Пък и оригиналните фиатските се оказаха много здрави...www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
Аз съм за желязото.Алуминиевите джанти освен във визията нямат абсолютно никакво друго предимство.Не че не е важно, но аз гледам на тези неща по-прагматично.Колкото до дупките - тях си ги има и лятото.Те са основния враг на алуминиевите джанти.Докато караме по такава жалка пародия на пътища, аз нямам никакви амбиции към алуминия.Дори напротив - задава се време за летните гуми и се чудя дали да не разкарам "бъбреците" на мечо.Проблема е, че трудно се намират 17" метални.Темпрата изобщо не я коментирам - тя много отдавна се раздели с алуминия и на двата комплекта гуми.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
nanio написа:Най-добре 17" на 35 Караш с 20км в града и можеш да качиш само мацка до 43кг иначе почва да жулиI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
vesko.t написа:crush написа:Какъв е смисълът да се кара със железни джанти зимата ?? Аз една скъпа кола по софийските улици не видях зимата със железни джанти... Аз си карам с летите зиме и лете... Пък и оригиналните фиатските се оказаха много здрави...www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар