С какви джанти сте обули колите си!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Желязо или не!!
Collapse
X
-
Какъв е смисълът да се кара със железни джанти зимата ?? Аз една скъпа кола по софийските улици не видях зимата със железни джанти... Аз си карам с летите зиме и лете... Пък и оригиналните фиатските се оказаха много здрави...www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
Аз съм за желязото.Алуминиевите джанти освен във визията нямат абсолютно никакво друго предимство.Не че не е важно, но аз гледам на тези неща по-прагматично.Колкото до дупките - тях си ги има и лятото.Те са основния враг на алуминиевите джанти.Докато караме по такава жалка пародия на пътища, аз нямам никакви амбиции към алуминия.Дори напротив - задава се време за летните гуми и се чудя дали да не разкарам "бъбреците" на мечо.Проблема е, че трудно се намират 17" метални.Темпрата изобщо не я коментирам - тя много отдавна се раздели с алуминия и на двата комплекта гуми.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
nanio написа:Най-добре 17" на 35Караш с 20км в града и можеш да качиш само мацка до 43кг иначе почва да жули
Ми върши работа до 43, какво пък!Да не сме през ренесанса че доваря рубенсови убвиции, я!
Между другото из село гледам една червена 124-ка в подобен вид - ми то смешна работа...С люти джанти, има и капандура...Едва ли и лист от тетрадка ще прокарам м/у калника и гумата.И според мен са 19".Ама всеки с вкуса си, няма лошо. Щом си я харесва така, на мене око ми не вади :D
I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
vesko.t написа:crush написа:Какъв е смисълът да се кара със железни джанти зимата ?? Аз една скъпа кола по софийските улици не видях зимата със железни джанти... Аз си карам с летите зиме и лете... Пък и оригиналните фиатските се оказаха много здрави...www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар