Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат брава или пунто

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиат брава или пунто

Здравеите.Мисля да си взема фиат пунто или брава,но още не съм решил какъв да бъде.Може ли да ме посъветвате кой е по-добър,колко харчи,кои двигатели са по-здрави и скъпа ли им е поддръжката.Благодаря предварително Поместено в неподходящ раздел. Модерирано.Модераторски екип на fiat-bg.org

Това са две различни по клас коли зависи за какво ще я исползваш,относно подръжката не е скъпа,ако вземаш брава гледай да е 1.6 от бензиновите и 1.9 жтд от дизела,а за пунто нека някой колега да каже не съм имал пунто.
    FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

бравата е по добра във всички отношения освен в разхода ,Пунтака е икономик към бенза

Коментар

Re: Фиат брава или пунто

Chamito написа:
        Здравеите.Мисля да си взема фиат пунто или брава,но още не съм решил какъв да бъде.Може ли да ме посъветвате кой е по-добър,колко харчи,кои двигатели са по-здрави и скъпа ли им е поддръжката.Благодаря предварително Поместено в неподходящ раздел. Модерирано.Модераторски екип на fiat-bg.org
        Ето това си вземи(Давам го........... )[/size]
        Прикачени файлове

Коментар

ех аз преди два дена си взех брава тд100 така че... това бих те посъветвал за горивото чакам да стигне 200км и да напълня пак за да сметна някакъв разход, но ми се струва че не е много
          Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
          BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
          BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Working...
          X