Здравейте колеги както може би знаете вчера си взех бравичка та ме притеснява една работа която не бях забеляал докато я купувах... да кажа само че бая се рових в търсачката ама подобен проблем не видях да има описан...та когато бравата си бачка на празен ход просто няма серво..волана се върти адски трудно...трябва да подам газ и тогава се върти с едно пръстче...като съдя по типото неговия волан се върти през цялото време с пръстче супер лесно...днес понеже сменях косумативи( неуспях да сменя ролки и ремъци само за това съм запазил час в понеделник) ...минах през 3-4 сервиза и без да казвам че вече съм питал разпитвах за сервото всичките ми казаха че маслото е добро и не се нуждае от смяна и ме предупредиха за помпата...сега стоя и се чудя каква може да е причината за това нещо и сън не ме хваща че съм чувал че помпата е бая скъпичка...иначе никакви индикации не ми светят по таблото освен за изгоряла подгревна но вече съм купил новички 4бр та ако някой може да ми помогне със съвет ще се радвам
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сервото на новата ми Брава
Collapse
X
Реклама
Collapse
Коментар