Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сервото на новата ми Брава

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Сервото на новата ми Брава

Здравейте колеги както може би знаете вчера си взех бравичка та ме притеснява една работа която не бях забеляал докато я купувах... да кажа само че бая се рових в търсачката ама подобен проблем не видях да има описан...та когато бравата си бачка на празен ход просто няма серво..волана се върти адски трудно...трябва да подам газ и тогава се върти с едно пръстче...като съдя по типото неговия волан се върти през цялото време с пръстче супер лесно...днес понеже сменях косумативи( неуспях да сменя ролки и ремъци само за това съм запазил час в понеделник) ...минах през 3-4 сервиза и без да казвам че вече съм питал разпитвах за сервото всичките ми казаха че маслото е добро и не се нуждае от смяна и ме предупредиха за помпата...сега стоя и се чудя каква може да е причината за това нещо и сън не ме хваща че съм чувал че помпата е бая скъпичка...иначе никакви индикации не ми светят по таблото освен за изгоряла подгревна но вече съм купил новички 4бр та ако някой може да ми помогне със съвет ще се радвам
    Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
    BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
    BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Честно казано не знам дали има, кола която ще ти индикира на таблото проблем със сервото на волана! Може би някоя много нова и скъпа... Така, както описваш проблема ми намирисва на проблем с помпата, или нарушено съединиение между нея и сервото.
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Ако маслото не е замърсено и гъсто и ремъка на хидравличната помпа е здрав и натегнат и няма течове и ниско ниво в казанчето-- то тогава помпата на хидравлика не дава налягане- 80- 100 лв.е втора употреба.
      Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

Working...
      X