Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Здравейте,мисля да си купя Фиат Мареа комби 2.0-коментари

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Здравейте,мисля да си купя Фиат Мареа комби 2.0-коментари

Кажете си мнението за автомобила, моля! Поместено в неподходящ раздел. Модерирано.Модераторски екип на fiat-bg.org

този мотор не е много често срещан5 цилиндров е, слага се и на Браво ХГТобслужването му е по-скъпо , сравнено с 1,8 - примерно смяната на ангренажен ремък е доста трудоемкаестествено върви много повече :D но е и по-лакомако колата е "гледана" от предишните собственици няма да имаш проблемвсе пак мисля че при 1,8 ще имаш много по-голям избор ако си се спрял на Мареа Комби
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Ми добър избор... не е чак толкова лакома, зависи колко ти тежи крака хаха може да си гори и 8 на 100 при средна скорост от 80 - 90 км.. това не е много за този голям двигател. Иначе си е пушка . Верно излиза доста по скъпа, но ако имаш пари да я подържаш не се замисляй ми я вземай

Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
      ex:Opel Kadett 1.3
      ex:Fiat 125p
      ex:Москвич 412

Коментар

Lestat написа:
        Ми добър избор... не е чак толкова лакома, зависи колко ти тежи крака хаха може да си гори и 8 на 100 при средна скорост от 80 - 90 км.. това не е много за този голям двигател. Иначе си е пушка . Верно излиза доста по скъпа, но ако имаш пари да я подържаш не се замисляй ми я вземай
        Кой ще е кара тая кола с 80 на магистралата. Градско под 15/100 няма да ти падне.
        Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Аз ти казвам че може не е задължително да си на магистралата.. а градско може и до 13 което пак не е много .. но кво двигателя е голям и все пак си е в нормите на горене нали съм с такъв :/

Коментар

Няма какво да му мислиш, супер е колата. А за разхода... ми на градско и мойта отива на към 11/100 кво като е дизел.
            Fiat Marea 130JTD Weekend HLX

Коментар

Еми да то си е нормално ахахах купувай човеко

Коментар

Според мен 1.8 е най-удачен вариант за Мареата... Обикновена смяна на ремък предполага сваляне на двигател едва ли не, което означава, че ще говорим за едни пари...А и действително като части е по-скъпа. Не си струва.

Коментар

Защо бензин бе? Заради по-евтината газ ли???
                  Steliyan's Life!
                  FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Екзотичен 5 цилиндров мотор, трудна смяна на ангренажен ремък, висок разход, чести проблеми с предницата, поради по-тежкия двигател. И не на последно място - как смяташ, че е карана тази мощна кола в Италия или там, откъдето идва ? Най-вероятно й е взето здравето.
                    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

взимай 2.0 20в е велик мотор.Само да е читав.Аз карам браво с тоя мотор вече година и съм адски доволен.Но го продавам че ме чака новата кола)
                      -Има ли курви,попита Жоро Италианеца.
                      -Рускини!Отговори Бесния.Тази вечер ще шибаме Великия Съветски Съюз!

FIAT BRAVO HGT 2.0 20V-147k.c.

Коментар

Working...
                      X