Кажете си мнението за автомобила, моля! Поместено в неподходящ раздел. Модерирано.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Здравейте,мисля да си купя Фиат Мареа комби 2.0-коментари
Collapse
X
-
този мотор не е много често срещан5 цилиндров е, слага се и на Браво ХГТобслужването му е по-скъпо , сравнено с 1,8 - примерно смяната на ангренажен ремък е доста трудоемкаестествено върви много повече :D но е и по-лакомако колата е "гледана" от предишните собственици няма да имаш проблемвсе пак мисля че при 1,8 ще имаш много по-голям избор ако си се спрял на Мареа Комби
-
Ми добър избор... не е чак толкова лакома, зависи колко ти тежи крака хаха може да си гори и 8 на 100 при средна скорост от 80 - 90 км.. това не е много за този голям двигател. Иначе си е пушка . Верно излиза доста по скъпа, но ако имаш пари да я подържаш не се замисляй ми я вземай
Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
ex:Opel Kadett 1.3
ex:Fiat 125p
ex:Москвич 412
Коментар
-
Lestat написа:Ми добър избор... не е чак толкова лакома, зависи колко ти тежи крака хаха може да си гори и 8 на 100 при средна скорост от 80 - 90 км.. това не е много за този голям двигател. Иначе си е пушка . Верно излиза доста по скъпа, но ако имаш пари да я подържаш не се замисляй ми я вземайFiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
Екзотичен 5 цилиндров мотор, трудна смяна на ангренажен ремък, висок разход, чести проблеми с предницата, поради по-тежкия двигател. И не на последно място - как смяташ, че е карана тази мощна кола в Италия или там, откъдето идва ? Най-вероятно й е взето здравето.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар