Въпроса ми е:Колеги с фиати и с лети джанти, какво сте направили с тези шипчета на главините, за които има дупки на оригиналните железни джанти?И Какво става като сложиш 4х100 мм., ще помоля да отговорят само хора с личен опит, или най много от приятел.Мерси
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поставяне на лети джанти на Браво! 4х100 мм.?
Collapse
X
-
u_bo
-
Успех с намирането купуването на джанти. Лично на мен ми харесавт по-големи джанти, но сега като силожих летните гуми с "летните" джнати 15" повече друса и тропа. Представям си с 16-17" какво ще е. Мой приятел имаше Браво с 17" 205/40/17 на нормално окачване и отзад неможеше да се качва никой.Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!
Коментар
-
Kimi_Raikonen написа:Гледай само да стават- на фиатките стават САМО джанти от Фиат, Алфа или Ланчия.Забравете за джанти от Фалве, Опел или др. да ги завиете на болтовете. :D
Коментар
-
u_bo
Re: поставяне на лети джанти на Браво
chris написа:На мен ми трябва едно такова шипче - някой има ли излишно за да ме почерпи
Коментар
-
за това 4х100 мм. джанти на фиат 4х98 мм. всеки вика "Не може!" и никой с нищо не се аргументира- напр. "едни приятел имам така и еди каквоси" или "сложих такива и стана/ не стана" или тем подобни. Нека отговорят хора които са слагали и знаят какво се получава/не се получаваМерси.Bravo TD100 98'- това в Гаража
Brava TD100 96'- Мир на праха и...
Bravo TD100 97'- новата придобивка на брат ми....
Какво остана да ви кажа освен "Fiat Diesel Power Forever"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар