Събирам смелост днеска и утре разглобявам таблото
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стрелка за горивото
Collapse
X
-
като говорим за стерлики за гориво и аз имам един проблем!Мареа ТД-100!сипвам аз 10л гориво стерлката стига до парвата чертичка карам 40км лампата почва да свети стреката сочи малко преди Empty!Гася колата престои 10-20мин (едно кафе) паля колата стрелката се дига да кажем почти до парвата чертика минавам пак 5-10км и същата история!Стрелката пада ниско долу и те така секи път! нещо някакво съветче нещо?????И да не пусакам нова тема малко не е тук мястото но от какво може при подаде контакт вътре в купето да се чува работа на моторче!Четох тук там по форума за някакво моторче на модул за АБС,но дали е то тъкато АБС е здал багажа и няма нито АБС нито индикациа на таблото за АБС-а
Коментар
-
Аха, а на "стария" двигател точно над лампата на акумулатора и тази за маслото, има една лампа, с фигурка наподобяваща щека. Тя показва нивото на маслото, но в крайни положения - или е нормално ако не свети, или е малко ако започне да мига. А при теб показва дали е повече или по-малко, и горе долу може да се прецени всяка нула на колко отговаря.
Коментар
-
Ди Мирака.И аз много го бях харесал това браво.Много запазено и много чисто, най-чистото браво което видях на горубляне когато обикалях.Тогава забелязах че стрелката и лампата нещо се разминават, даже бях пуснал тема http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...Бравото на мен много ми хареса, малко ми се стори че тропортят пластмасите на касетофона, но това да му е проблема.иначе всичко друго беше много добро, работеше доста добре според мен (но аз не съм критерий). Даже мислех да го взимам него, но като доидоха хората с които да оглеждаме и минахме по околовръстното към Дупница и там си харесах моито (на околовръстното) - за 4900 го пазарихме, в Дупница не харесах. Та не остана време да идем до Горубляне.Но твоито според мен е в по добро състоярние от това което взех аз,но това е след като съм карал мойто близо месец .Много малко остана да те оставя без кола Дано да ти е на късмет колата.Bravo JTD 105 '98
Коментар
-
хехе мерси дано ти е на късмет и твоето. Иначе аз се бях хвърлил на пежо 306 но като го видях това браво и усетих комфорта вътре (доста по-голямо е от пежото, а аз съм 190см ) направо се реших да го вземам. Иначе нямаше касетофон като го взех, само допълнителната конзолка, която се слага. Също така има няколко забележки, които са поправими и не са фатални - една пластмаса на десния праг е счупена и е за смяна, дръжките от външна страна са без гумички и гадната стрелка . Досега друго не съм открил и дано няма. Иначе още не се е разтракало (освен от тая счупена пластмаса на прага).Fiat Bravo 1.9 JTD
Коментар
-
какво стана с темата за стрелката малко се поодклонихте!понагоре попитах от какво може да се получава тва разминаване с моита стрелка на мареата!! 1.паля стрелкта до парвата чертика карам 30-50км стрелката слиза до долу!гася колата паля и стрелката пак е на парвата чертикча карам 20-30км и стрелката бам долу немога да разбера проблема в горивометъра ли е много ли ми харчи таз кола немога да засеча все още разхода
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар