Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Климатроник на фиат мареа, дали работи?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Климатроник на фиат мареа, дали работи?

имам фиат мареа 1.6 и не мога да разбера дали ми работи климатроника пускам на студено и никакав нишан да духа студено как да разбера дали работи или да ходя на майстор мерси предварително

Още е рано пич да пробваш,трябва да стане по топло.Трябва да промени леко шума на двигателя, и да вдигне леко оборотите.

Браво 1,6 16V

Коментар

Палиш мотора, оставяш го да работи на пр. ход, нагласяш температурата на минимум, врътката на "Auto", посоката на струята през челните отвори, вкл. копчето на климатика и след няколко секунди (5-20) трябва да започне да духа доста студен въздух.
      Fiat Marea 1.8i 16V
      Fiat Tipo 1.4i 8V
      Fiat Punto 1.6i 8V
      www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Rokambol написа:
        Палиш мотора, оставяш го да работи на пр. ход, нагласяш температурата на минимум, врътката на "Auto", посоката на струята през челните отвори, вкл. копчето на климатика и след няколко секунди (5-20) трябва да започне да духа доста студен въздух.
        да ама не духа студено един ми разбравя че ако нямам достатъчно ферион няма да трагне климатроника

Коментар

levski_bs написа:
          да ама не духа студено един ми разбравя че ако нямам достатъчно ферион няма да трагне климатроника
          Правилно ти казва, така е. Провери си системати при някой, който се занимава с автоклиматици.
          Fiat Marea 1.8i 16V
          Fiat Tipo 1.4i 8V
          Fiat Punto 1.6i 8V

Коментар

Rokambol написа:
            levski_bs написа:
            Правилно ти казва, така е. Провери си системати при някой, който се занимава с автоклиматици.
            ами ще отивам като сменях ремаците смених и ролката на климатроника мерси и ще казвам какво е станало а знаеш ли колко излиза едно зареждане с ферион

Коментар

28 лв., цена от април, миналата година.
              Fiat Marea 1.8i 16V
              Fiat Tipo 1.4i 8V
              Fiat Punto 1.6i 8V

Коментар

ако с толкова се размина направо ок. даное само това че ако е компресора ще съм без климатик

Коментар

Не забравяй, че цената е от миналата година. Няма да се учудя, ако вече е двойна
                  Fiat Marea 1.8i 16V
                  Fiat Tipo 1.4i 8V
                  Fiat Punto 1.6i 8V

Коментар

Working...
                  X