Накратко: колата ми не върви на бензин. Пробвал съм разни неща без резултат. Пуснах търсачката разгледах разни теми и в една се оказа, че един колега със същия проблем си го решил като сменил горивен филтър. Колата е Punto 85 1.2 16V Sporting 98 г.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде се намира горивния филтър?
Collapse
X
-
Има голяма вероятност и да не го намериш, след 98 год доста от Фиатите филтъра е комплет с бензиновата помпа и е в резервоара (центробежен) не се сменя цял живот на помпата деПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Re: Къде се намира горивния филтър?
easylife написа:Накратко: колата ми не върви на бензин. Пробвал съм разни неща без резултат. Пуснах търсачката разгледах разни теми и в една се оказа, че един колега със същия проблем си го решил като сменил горивен филтър. Колата е Punto 85 1.2 16V Sporting 98 г.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Не върви само... по точно има много голяма разлика м/у възвежа на газ и на бензин. На бензин е като охлюв! 2. Не съм чувал да подкачва ...Catalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
MVS: 176.526.1(0) | SPORTING (1.2 16V) 3 PORTE
Engine Stamp: 176B9.000
Version Code: 176BV
Version: V5 | SPORTING | 03.'98
Коментар
-
колегатя щом ти варви на бензин ти бачкаи мойта ониден замина и кат я обарна на бензин напрао забучва муцуната в земята за Брава говорясмених си помпата...вече я чатнах как стааа.. 128 лв. с отстапката от 1 склад италианскаобаче пак ми праи мизерии ши кажеш че на 3 цилиндара бачка трудно дига убороти...и ся ще сменя бензиновия филтар би тряало да ней на помпатаако някой знае за брава 2000 година.1.6 16Vкаде се намира да прати снимкиче неможах да намеря тема ...Колега,имай уважение към българският език и колегите от форума.Това тук не е чат канал пълен с хлапета,та да използваш такъв стил на писане.Считай това за неофициално предупреждение.Модераторски екип на fiat-bg.org.
Коментар
-
ivan_dmx написа:колегатя щом ти варви на бензин ти бачкаи мойта ониден замина и кат я обарна на бензин напрао забучва муцуната в земята за Брава говорясмених си помпата...вече я чатнах как стааа.. 128 лв. с отстапката от 1 склад италианскаобаче пак ми праи мизерии ши кажеш че на 3 цилиндара бачка трудно дига убороти...и ся ще сменя бензиновия филтар би тряало да ней на помпатаако някой знае за брава 2000 година.1.6 16Vкаде се намира да прати снимкиче неможах да намеря тема ...Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Емулатор имам. акумолатора съм го откачал => не трупа грешки.Остават горивен филтър или инжектори. Второто е малко странно щото лампата за инж. не ми е светвала никога (освен чека).Catalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
MVS: 176.526.1(0) | SPORTING (1.2 16V) 3 PORTE
Engine Stamp: 176B9.000
Version Code: 176BV
Version: V5 | SPORTING | 03.'98
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар