Здравейте колеги,налага ми се да сменя главата на двигателя на фиатка от подписа, може ли да ме ориентирате какви са и цените нови и втора употреба.Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Глава двигател
Collapse
X
-
Re: Глава двигател
Dimitko написа:Здравейте колеги,налага ми се да сменя главата на двигателя на фиатка от подписа, може ли да ме ориентирате какви са и цените нови и втора употреба.Благодаря предварителноTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
-
Информативно,но вече вече се обедих че са доста скъпи, кадето попитах ми казваха за суми между 2 и 3 к. лева, иначе нищо и няма, след като прегрях колата по вина на смотаната газова в последствие гарнитура и т.н по реда, майстора разправя че не била пукната ама неставала, и така.Fiat Marea 1.8 16V
Коментар
-
Абе колега van_dal, не четеш.Не е пукната, това което е много вероятно е да е изкривена, ама там има разни допуски, така че все пак, твоя майстор води ли главата да я замерят или ей така я погледна, и главата му каза че иска да се сменя????? Щото масторите много не ебават, направо казват не става и толкоз, ама що, ама как, ама замерване, ама фрези.......така че най добре си вземи главата от майстора и разбери къде има стенд да я провериш ти лично, ако не става....и е крива, обикаляш по моргите и си намираш нова, мисля вървят по около 600лв оборудвани с клапаните, валовете....всичко. Ако няма тук, пробвай в Алфа форума там има някакъв пич дето има всичкоСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар