Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Глава двигател

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Глава двигател

Здравейте колеги,налага ми се да сменя главата на двигателя на фиатка от подписа, може ли да ме ориентирате какви са и цените нови и втора употреба.Благодаря предварително
    Fiat Marea 1.8 16V

Re: Глава двигател

Dimitko написа:
    Здравейте колеги,налага ми се да сменя главата на двигателя на фиатка от подписа, може ли да ме ориентирате какви са и цените нови и втора употреба.Благодаря предварително
    какво и е на твойта, не може ли да се отремонтира нещо, защото хич не са евтини
    TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
    UNO 1.0 FIRE

Коментар

Информативно,но вече вече се обедих че са доста скъпи, кадето попитах ми казваха за суми между 2 и 3 к. лева, иначе нищо и няма, след като прегрях колата по вина на смотаната газова в последствие гарнитура и т.н по реда, майстора разправя че не била пукната ама неставала, и така.
      Fiat Marea 1.8 16V

Коментар

Е щом е пукната направо върви да я завярат на аргон, предполагам че ще стане, зависи каква е пукнатината, като отидеш при майстор ще ти кажат дали става за заваряване.
        --Старата ръжда любов не хваща!--
        156 sportwagon 1,9 jtd 115
        ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Абе колега van_dal, не четеш.Не е пукната, това което е много вероятно е да е изкривена, ама там има разни допуски, така че все пак, твоя майстор води ли главата да я замерят или ей така я погледна, и главата му каза че иска да се сменя????? Щото масторите много не ебават, направо казват не става и толкоз, ама що, ама как, ама замерване, ама фрези.......така че най добре си вземи главата от майстора и разбери къде има стенд да я провериш ти лично, ако не става....и е крива, обикаляш по моргите и си намираш нова, мисля вървят по около 600лв оборудвани с клапаните, валовете....всичко. Ако няма тук, пробвай в Алфа форума там има някакъв пич дето има всичко
          СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
          бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
          сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
          ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Working...
          X