Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвет за една покупка на част

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Съвет за една покупка на част

Здравейте колеги.Форумът е супер от скоро съм регистриран и си оправих някой неща с ваша помощ.Налага ми се да сменя кабелите и свещите на типото.Тук в форума четох теми свързани с кабели,тоест за избора кой какви си е купил и неможах да се ориентирам,щото всеки е доволен от различни.Свещите са ми ясни какви да взема.Кабели съм решил да си купя от магазина на "Т&N"car на Красно село.Та интересува ма къде точно се намира този магазин там,знам само че е на Красно село. Нещо като ориентир или карта ако може. Качествени ли са там кабелите и колко струват. Това са ми въпросите,надявам се да помогнете,че утре трябва да си ги купя.А и в колко отварят сутрин?
    Fiat Tipo
    Corsa b комби !

http://www.google.com/search?q=t%26n+car

Коментар

Е аз гледах в гугъла, ама в нито една тема от тия там не пише колко горе долу струват кабелите и къде точно се намира магазина на Красно село.
      Fiat Tipo
      Corsa b комби !

Коментар

и все пак ще се намери ли някой да ми каже колко горе долу струват кабелите в Т&N и къде точно в Красно Село се намира магазина.
        Fiat Tipo
        Corsa b комби !

Коментар

Намира се на Дойран и Гоце Делчев - в бл.2 - зад спирката на тролея посока ул. Тодор Каблешков.А колко струват ти ще кажеш - разходи се до там и провери.

Коментар

maiska написа:
            Намира се на Дойран и Гоце Делчев - в бл.2 - зад спирката на тролея посока ул. Тодор Каблешков.А колко струват ти ще кажеш - разходи се до там и провери.
            много благодаря
            Fiat Tipo
            Corsa b комби !

Коментар

тук:
              Ex Fiat 126P
              Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
              Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
              Alfa Romeo 147 1.6 TS
              Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Днес ходих до магазина и си купих кабели и свещи.Кабелите струват 56 лева,а свещите са бош оригинални по 10 лева.Утре ще ги сменя и ще видя дали ще се оправят нещата с прекусването.
                Fiat Tipo
                Corsa b комби !

Коментар

оригиналните не са ли чемпиън?
                  "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
                  Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
                  Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Working...
                  X