Колеги , досега бях в Армеец имам Фиат Браво, но Дженерали ми предалгат по-добри условия. Искам да попитам как изплащат щети, заяждат ли се ,струва ли си да се застраховам при тях или да остана в Армеец.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си застраховам ли колата в ДЖЕНЕРАЛИ
Collapse
X
-
Тези армеец хич не ги харесвам, поне клона във ВТ за другите не знам, като компания са слаби, за дженералите нищо не мога да ти кажа, бих ти препоръчал бълг. имоти или булстрад, ти сам преценявай като ти е на далавера цената и това което изплащат ...--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
-
Защо не погледнеш УНИКА?Според приятел в този бизнес те са с най-добри условия за стари автомобили!Компаниите имат различни начини на изплащане на щетите според възраста на годините.Вчера на моя позната в ДЗИ след като са и казали,че ще и покрият щетата на 100% се отменят и я покриват на 75%,защото колата била навършила месец по-рано 12 години,макар застраховката да е платена за 11 годишна кола,а после и споменали,че преди това пак са изплащали по тази застраховка друга щета и явно затова не искат да и покрият на 100% щетата.....Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Interceptor написа:Каското ми изтича след един месец и също смятам да мина на Дженерали. До сяга бях на ДЗИ - големи мошенници. Няма да ви казвам каква смешна сума ми дадоха за трети и заден десен стоп ....kokopati ,koichop@abv.bg
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар