Здравейте пичове, брат ми кара пунто 1.7 TD има проблем със скоростите на бегачката. Монтьорът при който ходим и двамата каза, че проблема бил в лагери, те били 4 бр. и ще ми се върже като скорости 2-ра употреба.Моля, ако някой има представа как вървят цените да каже.Благодаря ви предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Скорости за пунто 1.7 TD
Collapse
X
-
не знам дали ск. кутия на 1.7 дизела е като на моето 1.1 бензин, но те съветвам да не взимаш втора употреба, щото не се знае тя каква ще е... по принцип малко майстори се навиват да отварят ск. кутии, щото си е тънка работа и не всеки разбира... аз смених 3 лагера на моята и всичко е 6 точки сега... за цени не питай, щото не помня... но сваляне на ск. кутия май е от 50 пари нагоре...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
-
На пунтото смених 3 лагера от 5 в кутията - лагерите бяха към 90лв общо, труд и масло като се добавят ми легна към 180 кинта.Ако вземеш обаче втора употреба кутия - ревизията е задължителна - така че пак ще дадеш пари. Маслото и труда ще си го платиш така или иначе, а недай си боже да има някакво проблемче с нея - става златна. Смисъл да се купи друга има само яко са яко изронени зъби, но ако проблема е само в лагерите - т.е. повишен шум в момента - най-добре е смяна на самите лагери.Имаше даже там откъдето вземах лагерите цели комплекти за автомобилни кутии - и идваше много изгодно, но за моята нямаха в наличност - иначе ми идваше към 20лв отгоре да сменя всички лагери. И то говоря за качествени лагери.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар