Здравейте,Днес си купих Фиат Мареа седан-1998 1.6 16v!!!-170000 км -Колата е внесена от Италия има газова,салона е изключително запазен,това което не мога да си обесня е ,че колата е пребоядисвана изцяло!!Купих я от Перник и продавача ми каза ,че той само я е пастирал!!Не личи да има челен удар или да е въртяна по таван,всичко е ок!!!Това което ми мина през глава е че може да я е плющяла градушка,но пък уплътненията са си наред!!!И друго не разбирам-защо италиянчето ще я прави и след това ще я продава-колата е пръсната майсторски и не личи това да е правено в някой пернишки гараж!?!?Ако някой има идея каква е тая магария да свирка..................
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Боята на моя "нов-стар" автомобил!!
Collapse
X
-
Не виждам нищо странно в това, повечето коли по автокъщите са поосвежени, някои частично, други напълно :D . Целта е ясна - да придобият по-добър търговски вид и да се продадат по-бързо и изгодно. Една 10-годишна кола дори да не е удряна, винаги има много драскотини, вдлъбнатини, следи от камъчета и ожулвания..., просто е неизбежно.А това, което ти е казал продавача, няма никакво значение. Продавачът казва това, което иска да чуе купувача .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Много ми е интересно как реши че не е имала удар? Ако имаш път насам мога да ти покажа 3 коли който са писани тотална щета. Гарантирам ти, че и 3-те по никакъв начин неможе да се види че са правени. Дори да извадиш мотора и да обезкостиш колата пак няма да се види. Има си майстори и майстори. Вярвай, че никой джамбаз няма да се реши да даде 1000-1200 лв. за цялостно боядисване само защото лака е надранFiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!
Коментар
-
Добре де, аз не мога да открия проблема.Щом е добре направена и не личи удар, щом лака е префектен и и вътре е супер.Ако и еърбеците са наред и всичко си работи, а като върви не дърпа на никъде:КЪДЕ Е ПРОБЛЕМА?Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Я кажи каква модивикация ти е...гледам си без халогениМоже да е сменена предната броня с такава без халогени.Иначе дам има магария някакфа червените по бързо губят блясък а твоята като нова от завода бтв и наща мареа предното стъкло е 01 колата е 97 отпред не можеш да разбереш удряна ли е какво...хлх е пръскалките на фаровете бачкат климатроници абс-и ърбега индикацията си работи.Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
Колата изглежда много добре направена. Не и търси кусури колега.Моята като я взех левия калник си личеше, че е боядисван и сега след 3 години ми изби ръжда - явно не е подготвена основата и сега трябва да го правя наново.Единствено се чудя защо са боядисали и решетката зад номера червена - тя си е винаги черна ?
Коментар
-
u_bo
едно приятелче дето работи за автоджамбазин ми разказа за Алфа 156 , след 2000,такъв удар имала , че от друга кола са сменили 3/4 от предницата, рязано и взета от друга кола със удар отзад.ха познай дали си личи , при условие че е обявена на 10 000 лв.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар