Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Боята на моя "нов-стар" автомобил!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Боята на моя "нов-стар" автомобил!!

Здравейте,Днес си купих Фиат Мареа седан-1998 1.6 16v!!!-170000 км -Колата е внесена от Италия има газова,салона е изключително запазен,това което не мога да си обесня е ,че колата е пребоядисвана изцяло!!Купих я от Перник и продавача ми каза ,че той само я е пастирал!!Не личи да има челен удар или да е въртяна по таван,всичко е ок!!!Това което ми мина през глава е че може да я е плющяла градушка,но пък уплътненията са си наред!!!И друго не разбирам-защо италиянчето ще я прави и след това ще я продава-колата е пръсната майсторски и не личи това да е правено в някой пернишки гараж!?!?Ако някой има идея каква е тая магария да свирка..................
    Прикачени файлове

още снимки

Прикачени файлове

Коментар

Не виждам нищо странно в това, повечето коли по автокъщите са поосвежени, някои частично, други напълно :D . Целта е ясна - да придобият по-добър търговски вид и да се продадат по-бързо и изгодно. Една 10-годишна кола дори да не е удряна, винаги има много драскотини, вдлъбнатини, следи от камъчета и ожулвания..., просто е неизбежно.А това, което ти е казал продавача, няма никакво значение. Продавачът казва това, което иска да чуе купувача .
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Както каза колегата, кола на десет години с оригинална боя задължително има драскотинки, вдлъбнатинки и др. подобни особено, ако е внесена от Италия! Ако е супер лъскава и без никакви забележки това е ясен индикатор, че е пребоядисвана.
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Знам ,че е пребоядисвана,но това е направено майсторски и не мисля,че някой автоджамбазин в България ще го прави!Прекалено скъпо ще му излезе!?!?А и не виждам логика да е пръсната в Италия и после да са я продали!!!!

Коментар

ре

не се знае може собственика в Италия да я е пребоядисал преди 1,2-3 години и сега да я е продал, може да е имала матирали повърхности, след като ти харесва и не виждаш нищо сериозно карай си я и не се замисляй.
            Fiat Croma 2.0 i. Turbo

Коментар

Много ми е интересно как реши че не е имала удар? Ако имаш път насам мога да ти покажа 3 коли който са писани тотална щета. Гарантирам ти, че и 3-те по никакъв начин неможе да се види че са правени. Дори да извадиш мотора и да обезкостиш колата пак няма да се види. Има си майстори и майстори. Вярвай, че никой джамбаз няма да се реши да даде 1000-1200 лв. за цялостно боядисване само защото лака е надран
              Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!

Коментар

Добре де, аз не мога да открия проблема.Щом е добре направена и не личи удар, щом лака е префектен и и вътре е супер.Ако и еърбеците са наред и всичко си работи, а като върви не дърпа на никъде:КЪДЕ Е ПРОБЛЕМА?
                Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Любопитството може би е проблема
                  Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!

Коментар

Я кажи каква модивикация ти е...гледам си без халогениМоже да е сменена предната броня с такава без халогени.Иначе дам има магария някакфа червените по бързо губят блясък а твоята като нова от завода бтв и наща мареа предното стъкло е 01 колата е 97 отпред не можеш да разбереш удряна ли е какво...хлх е пръскалките на фаровете бачкат климатроници абс-и ърбега индикацията си работи.
                    Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                    Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                    Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Червена е, затова е правена. Червената боя първа дава фира, защото поглъща инфрачервеното лъчение и полимерите се разпадат в боята.Мойта в момента е за цялостно - и тя е същия цвят, защо ли?Еми някой маниак като мен я е карал преди това!

Коментар

Абе ... аз доколкото знам в червената боя има най-много естествени багрила, който се разпадат по-бързо от тези с изкуствени такива .

Коментар

Най-добре не се рови щом ти харесва си я карай такава и да разбереш че е удряна само ще те е яд вече си я платил .С здраве и много безаварийни километри.
                          FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Колата изглежда много добре направена. Не и търси кусури колега.Моята като я взех левия калник си личеше, че е боядисван и сега след 3 години ми изби ръжда - явно не е подготвена основата и сега трябва да го правя наново.Единствено се чудя защо са боядисали и решетката зад номера червена - тя си е винаги черна ?

Коментар

едно приятелче дето работи за автоджамбазин ми разказа за Алфа 156 , след 2000,такъв удар имала , че от друга кола са сменили 3/4 от предницата, рязано и взета от друга кола със удар отзад.ха познай дали си личи , при условие че е обявена на 10 000 лв.

Коментар

Working...
                              X