Имам някакво запушване и не ми пръска на задния прозорец, отварях кората отзад, защото мислех че е запушена дюзичката, ама не е просто не стига водата до отзад. Моторчето бръмчи, другото което се изненадах е че моторчето за предните и задните е едно и също, как става тази магия. Поне се радвам че оправих предните че и те не пръскаха, сега са супер. :P Надявам се, че някой ще помогне и за задната.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не работи задната пръскалка на Bravo
Collapse
X
-
Магия - смяна на поляритета на мотора търси под една от корите в двигателния отсек, откъм купето, има ендо клапанче което пречи на водата да се връща в казанчето, за да не чакаш всеки път да стигне до отзад. В него една мембрана се разяжда и го запушва. Тръгваш по маркуча и ще го срещнеш някъде.И наистина - някои проблеми, като този например, може да се предположи, че са често срещани и ако използваш търсенето ще намериш полезни неща.
Коментар
-
Колега откъде могат да се вземат тези клапанчета по 3 лв.На мен ми искаха за едното 7 за другото 8 лв. в един магазин - аз естественно не си взехНа мен ми бяха блокирали и двете клапанчета - отворих ги изкормих пружинката с уплътнението, затворих ги и запуших дупките на капачетата им и сега така си ги карам.Та ако са по 3 лв. ще си ги сменя с удоволствие.А най-интересното е, че като питаш в магазин за авточасти какво клапанче искаш и те стоят и гледат много учудено.Даже един ми каза, че можело колата ми да е поръчков моделBravo JTD 105 '98
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар