Като повечето жени, неразбирам от коли, ама днес си купих Фиат Брава 1.8 16V. ... и сега имам притеснения...Двигателят на външен вид :D изглежда добре... но нещо здраво мирише от лявата му страна... дали имам проблем?Моля да ме приемете сериозно и да ме ограмотите. ..А.. а колко би ми струвала смяна на гърнето?Благодаря ви предварително,много, много!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Аз съм жена "шофьор", момчета моля за акъл!
Collapse
X
-
Re: Аз съм жена "шофьор", момчета моля за акъл!
BobiD написа:Като повечето жени, неразбирам от коли, ама днес си купих Фиат Брава 1.8 16V. ... и сега имам притеснения...Двигателят на външен вид :D изглежда добре... но нещо здраво мирише от лявата му страна... дали имам проблем?Моля да ме приемете сериозно и да ме ограмотите. ..А.. а колко би ми струвала смяна на гърнето?Благодаря ви предварително,много, много!
Коментар
-
Благодаря ти, че ме прие на сериозно. Мирише на стопена гума, или нещо подобно...а иначе на външен вид е многог готина.. и е лилава! Като си склонен да ми отговаряш.. а колко трябва да харчи? /По "онзи" софтуер е произведена 1996г;февруари и по документи е внесена юни 2005, уж не е карана в България/
Коментар
-
niki-25 написа:Колежке виждам че си от София,има един сервиз на Дуев мотор спорт който се намира до спортното на ЦСКА там били добри майсторите,не съм ходил но го хвалят.Другият е Ванто трейд разбират си от работата.Alles in Ordnung
Коментар
-
Много благодаря милички колеги! Още утре отивам в някой от споменатите сервизи. Какво друго да ги накарам да погледнат на колицата? А между другото какво можете да кажете за следната ситуация:В ePER срещу номера на моето шаси излиза друг номер на двигател, може ли да съм си свалила бъгава версия на програмата или?niksi, от ляво,като съм пред колата/ на отворен капак/.....
Коментар
-
mariobg
Реклама
Collapse
Коментар