Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Мареа комби как да ... ?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Фиат Мареа комби как да ... ?

    Интересува ме как се сваля стопа на фиат мареа комби.Не ми се импровизира, защото ще разглобя всичко и после ще се окаже че е имало много по лесен начин.Целта ми е да сменя една крушка.Друг проблем: Като натисна педала на спирачката, на таблото ми светва индикация за изгоряла крушка на стоповете, но всъщност всичките си светят.Някой има ли представа в какво точно е проблема.Къде да отида да ми направят диагностика и евентуално да ми настроят някои неща по помпата. Фиата е Маре тд100 с помпа Лукас.

    #2
    Надявам се това да ти помогне. Изглежда просто, но ще ти потрябват доста ключове. А за крушките не бъди сигурен, че всички светят. И отляво, и отдясно има по 2 крушки за стопа.
    Прикачени файлове
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

    Коментар


      #3
      Значи - отваряш капаците на 2та джоба - от там се отвиват долните болтове, а горните им се виждат елипсовидните капачки до тонколоните. Отвиваш и сваляш, супер лесно е.След това с отвертка тип "кръстата" отвиваш 5 винта. А ти свети индикация за неработеща лампа щото жичката и е прекъсната и въпреки, че свети понякога не го прави и/или дава различно съпротивление. И при мен беше така - я виж кои светят, ми всички, но се оказа, че от двусекционните крушки едната жичка е така - скъсана, но в стопа виси надолу и понякога (точно когато помощника гледа) тя свети...
      Steliyan's Life!
      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

      Коментар

      Working...
      X