Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колата гасне като загрее

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Колата гасне като загрее

    Здравейте имам проблем с мойто Пунто, като загрее колата и изгасва най вече в някое задръстване, като седя на място полочава се едно претропване двигателя и гасне след 2-3 мин пали и няма проблем от какво може да е това до следващото задръстване, ако колата върви няма проблем Пунто 1.2, 75, 94 г. пълна инжекция.
    FIAT PUNTO 1.2 MPI 75
    SKYPE: motiff

    #2
    Аз имах такъв проблем и се оказа температурният датчик, които подава инфо на компютъра. На студен двигател до към 50-60 градуса държи обороти, но като мине границата на празен ход гасне. Смених датчика и заспа. Но при мене отчете и грешка на компа когато дефектира. Бих те посъветвал да провериш първо около датчиците контактните букси как са.
    In Tipo Veritas

    Фиат Типо 1.6 DOHC
    Фиат Стило 1.6

    Коментар


      #3
      Кога то купувах мойта брава имаще същият проблем,като загрее гаснеше.пичовете от които я купих я оправиха и ми казаха че проблема е бил в датч1ика на коляновият вал,но това е за Брава.При теб незнам дали е в това проблема.
      Фиат Брава 1.4 12V 1998г

      Коментар


        #4
        Препоръчвам ти първо да отидеш на диагностика и ако там не излезе грешка най-вероятно ти е зе смяна бензиновата помпа. Поне така беше при мене и след като смених напразно датчика на коляновия вал проблема остана докато не ми подмениха и помпата.
        Фиат Пунто 1,2 HSD

        Коментар


          #5
          оказа се помпата
          FIAT PUNTO 1.2 MPI 75
          SKYPE: motiff

          Коментар

          Working...
          X