Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Задни дискови спирачки на браво 1.9 тд

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Задни дискови спирачки на браво 1.9 тд

Колеги кажете възможно ли е и има ли някаква пречка?Става въпрос, че съм си намерил заден мост от Браво HGT и мисля да прехвърля носачите с дисковете и апаратите.Като на снимката.Давайте мнения. СПЕШНО!
    Прикачени файлове
    Fiat Bravo 1.9 TD100

Не виждам пречина да не стане само самите спирачни апарати да не изискват някво по-голямо налягане на спирачното масло, и на HGT помпата да е по подсилена, но който е по-запознат да каже, иначе много яко се кара с 4 диска.
    FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Според мен питай hit-ko

Коментар

колега Anaboliy направо ти завиждам, че ги имашслагай ги ще станат без никакъв проблем и пиши послекакви ти са впечатленията с тях, а то е ясноаз преди време бях пуснал такава тема за дискове вместо барабани,но беше много постна и не можах да се надъхам много тогава,ама сега като ти ги видях и вече е ясно че и аз ще слагам.
        FIAT BRAVA_ELX 1.6 16V 103HP 97

Коментар

Доколкото си спомням Sparco_Racing беше направил такава смяна.За повече инфо може да питаш и него.Сигурен съм ,че ще ти помогне

Коментар

Казах ти, че ще стане...... Айде довечера, ако всичко при теб е ок, с Наско ще ги сложим....
            BMW E90 320D
            ех. FIAT COUPE 2.0 16V
            ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
            ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

А колко струва заден мост от Браво HGT ? защото и аз мисля скоро да правя такава интервенция само , че на Браво 1.8 16 V

Коментар

blagun написа:
                Казах ти, че ще стане...... Айде довечера, ако всичко при теб е ок, с Наско ще ги сложим....
                Веюе е налице всичко необходимо. Майсторе ти си на ход!
                Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Anaboliy написа:
                  blagun написа:
                  Веюе е налице всичко необходимо. Майсторе ти си на ход!
                  Утре ще се чуя с Наско, и ако всичко е ок, до вечерта си ХГТ ....
                  BMW E90 320D
                  ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                  ex. FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

[quote="blagun"]
                    Anaboliy написа:
                    Утре ще се чуя с Наско, и ако всичко е ок, до вечерта си ХГТ ....
                    Хехех и аз съм подготвил задния мост от седичи. Значи като го сложа ставам седичи? Екстра!!!
                    ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                    // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Ще ме извинявате, ама... цялото това упражнение и набутване от, какъв зор се прави?
                      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
                        Ще ме извинявате, ама... цялото това упражнение и набутване от, какъв зор се прави?
                        Добър въпрос!
                        Bravo 1.6 16v

Коментар

chris написа:
                          Vladim написа:
                          Добър въпрос!
                          Не смятам, че каквото и да е подобрение по колата е набутвация, но всеки си има свое виждане...
                          BMW E90 320D
                          ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                          ex. FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

chris написа:
                            Vladim написа:
                            Добър въпрос!
                            По-добр спирачки => По-голяма сигурност! Аз тка съм чувал
                            Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Anaboliy написа:
                              По-добр спирачки => По-голяма сигурност! Аз тка съм чувал
                              Мислиш ли, че производителя като ти е сложил точно определен тип спирачки не е мислил за това, как ще спираш? И при положение, че и на бравата със същият мотор, като твоят, която е малко по-тежка се монтират същите задни барабанни спирачки... ?
                              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Working...
                              X