Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Задни дискови спирачки на браво 1.9 тд

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Както е казал мечо пух: колкото повече толкова повече. Слагай смело и пиши после има ли осезаема промяна.
    Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!

Коментар

За гъзарията какви жертви се правят, ей

Коментар

дай боже тази вечер очаквайте снимков материал от монтажа!
        Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

извинявам се за офтопика но да попитам на снимката дискът е нарязан, виждал сам и разни надупчени ... как вървят цените на това удоволствие тъй като и аз скоро мисля да сменям дисковете.
          Fiat Punto '01, 1.8 16V HGT Abarth

Коментар

Първата снимка не е на моите дискове. Изрових я от нета и мисля че са някакви на брембо.
            Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

монтажа тази вечер се отлага... за съжаление Дано скоро намеря майстор да свършим работата, че вече едвам издържам...
              Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Filcov написа:
                извинявам се за офтопика но да попитам на снимката дискът е нарязан, виждал сам и разни надупчени ... как вървят цените на това удоволствие тъй като и аз скоро мисля да сменям дисковете.
                Filcov пиши ако искаш един мейл на http://www.a1-bg.com/delivers3.htmмисля, че те са дистрибутор на брембо. Преди питах за бравото и ми казаха цени около 43лв. за обикновен вентилиран преден диск и около 100 лв. за Brembo Max, което е този нарязания. Цените и модела ги казвам наизуст и мога да бъркам. Писах им мейл и те ми отговориха, какво модели има за моето браво и какви цени са. Забравих само за накладки да ги питам.
                FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Да, дискът на снимката е Brembo Max. За колата в подписа цените на дребно бяха съответно:Задни х 50 лв парчето;Предни (вентилирани 257 мм) х 100 лв на брой, но тъй като нямаха на склад се утеших с АТЕ Power Disc на същата дребнова цена.
                  AR 75 2.5 V6 `08.86 - Ех
                  AR 155 1.7 TS `07.93 - сиромашки тунинг, + JR, APEX, + B6 отзад - замина за скрап...
                  FIAT Tipo 1.6 `12.93 835С1.000 С АГУ тунинг - вече 2.0 TS 8V Turbo с ескрите от горната...

Коментар

Сега, като се загледах в снимката ми хрумна друго питане. Какво се случва с ръчната спирачка след смяната?
                    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
                      Сега, като се загледах в снимката ми хрумна друго питане. Какво се случва с ръчната спирачка след смяната?
                      май не четеш мн мн погоре съм писал за монтаж. Още не е осъществен. А кое те притеснява за ръчната ? Жилото ли?
                      Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Anaboliy написа:
                        Vladim написа:
                        май не четеш мн мн погоре (пише се по-горе) съм писал за монтаж. Още не е осъществен. А кое те притеснява за ръчната ? Жилото ли?
                        Не, напротив! Чета и не само чета, но и мисля :D Не виждам, какво общо има жилото с монтажа ама, както и да е. Да попитам по ясно, че явно не ме разбра. Ще имаш ли ръчна спирачка след смяната?
                        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

А каква е причината да нямам?
                          Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Anaboliy какво стана с дисковите спирачки. Получиха ли се нещата.
                            FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Дам... доста прилично спира сега Пък нега си говорят разбирачите, че нямало значение
                              Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Сега ще поставя един точен върпос...Колко спира? :D

Коментар

Working...
                                X