Знам , че това е услуга, която би трябвала да е безплатна ако се закупи от същото място маслото и филтъра! А има и места, които събират старото малсо и плащат някакви стотинки за него ! Ако пък си закупя масло и филтър и отида някъде за смяна колко би трябвало да струва смяната? Кое е препоръчително масло за пролетта и лятото за брава 1,4 12в до сега май бях с 10W40 semi-syntetic "Q8", знам че се препоръчва селения, но мисля, че има и други хубави масла!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде сменят малсото безплатно ако го закупиш от тях?
Collapse
X
-
Във всяка една масларница в Перник Дори винаги се шокирам, когато някой ми заговори за заплащане на подобна услуга Знам ли, явно из провинцията сме на път да го посрОиме преди вас, гражданите :P Шегувам се, и на мен ми е интересно какво е положението в столицата.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
-
ivoshindarsky написа:Много добра цена! Аз само за смяна на филтрите (въздушен и горивен) платих 20лв. в едно сервизче до нас! Тези цени от кога са? и къде точно? За сега аз искам само маслото да сменя!Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
ivoshindarsky написа:Проблема беше, че тази пласмаса се държи от два болта единя от който по никакъв начин не можах да го отвия!Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Не съм много сигурен, но мисля че на бензиностанцията на Темпо на Южния парксменят безплатно.В Овча Купел 1, в началото на Монтевидео също има сервиз с такъв надпис(че сменят безплатно ако си купиш от тях)Абе така като се замисля почти навсякъде май е така.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Аз затова си го сменям сам маслото на пунтото в Левски на канала зад 8 блок под ореха.За 10 мин става, последния път ми се наложи да си купя шестогран 12 ка че неможех да отвия пробката.Аа и един въпрос сега като сменях малко не прецених че е горещо и бутилката в която го събирах се разтопи и поизтече малко в чакъла. Много ли е вредно за околната среда?http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
infineon написа:Аз затова си го сменям сам маслото на пунтото в Левски на канала зад 8 блок под ореха.За 10 мин става, последния път ми се наложи да си купя шестогран 12 ка че неможех да отвия пробката.Аа и един въпрос сега като сменях малко не прецених че е горещо и бутилката в която го събирах се разтопи и поизтече малко в чакъла. Много ли е вредно за околната среда?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар