Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде сменят малсото безплатно ако го закупиш от тях?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    Относно маслата сега заредих с някакво масло polytron имате ли впечатления, рекламата му беше много обещаваща, а цената е малко стресираща.
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

    Коментар


      #17
      А бе тия в сервизите като ти го сменят така го вземат от едни много литрови варели и ми се струва малко шибана цялата работа. После ходи ги питай какво са ти сипали .... аз мисля да си купя в кутия и да си го сменя сам ... имало някакъв канал тука около възраждане в посока Овча купел.
      Catalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
      MVS: 176.526.1(0) | SPORTING (1.2 16V) 3 PORTE
      Engine Stamp: 176B9.000
      Version Code: 176BV
      Version: V5 | SPORTING | 03.'98

      Коментар


        #18
        Колеги закупих си масло и филтър от магазин "Евробом" в Люлин 8 ! Много съм доволен и от цената и от това, че ми направиха отстъпка! Взех си Mannol с добавка в него Molibden цената беше 37 лв., а фитъра струваше 7 лв. (общо платих 39 лв. с отстъпката!) Смених го в "Алекс Авто" срещу 15лв. Хубавото беше, че сложиха лепенка, кога е сменено така няма да се чудя на колко километра е била колата при последната смяна!

        Коментар


          #19
          за 15 лева, трябваше и кроасанчета с кафе да ти предложат :D
          2015 Renault Megane Expression GT
          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
          Всичко за FIAT Bravo 2007

          Коментар


            #20
            Е за съжаление преди това бях на 3 места и ми отказаха, а тука за 15 лв. не искаха да ми предложат кафе и кроасани, но нямам къде сам да го направя!

            Коментар


              #21
              ivoshindarsky написа:
              Е за съжаление преди това бях на 3 места и ми отказаха, а тука за 15 лв. не искаха да ми предложат кафе и кроасани, но нямам къде сам да го направя!
              Явно в Пазарджик обслужването е по-добро. В циганската махала срещу 4 лв. за измиване на колата получаваш безплатно "оригинално" кафе, докато чакаш :D .
              ivoshindarsky написа:
              Колеги закупих си масло и филтър от магазин "Евробом" в Люлин 8 ! Много съм доволен и от цената и от това, че ми направиха отстъпка! Взех си Mannol с добавка в него Molibden цената беше 37лв, а фитъра струваше 7лв. (общо платих 39 лв. с отстъпката!) Смених го в "Алекс Авто" срещу 15 лв. Хубавото беше, че сложиха лепенка, кога е сменено така няма да се чудя на колко километра е била колата при последната смяна!
              На лепенките много не разчитай. Ако е под капака (често на акумулатора ги лепят), пиши я бегала. Всички по-важни неща, свързани с обслужването и ремонтите на автомобила, трябва да си ги записваш. Дали ще е в тефтер, на файл или по някакъв друг начин, е без значение.
              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

              Коментар


                #22
                Ай стига бе, наистина ли така ви прецакват в София?А не знам в Сливен или Ямбол пункт за смяна на масла, където да не го сменят безплатно, ако си го купиш от тях. А и всички пунктове продават почти всякакви масла - и бутилирани, и наливни. Ако искаш да си сигурен какво ти сипват - стоиш при тях и ги гледаш. И без това смяната отнема няколко минути.

                Коментар

                Working...
                X