Здравейте колеги!Да се допитам по един проблем. Вчера както си карах на газ - колата добре загряла и бутилката пълна - изведнъж спря все едно е свършила газта, даже и по-рязко. Изгасна и това е. Изчаках малко и включих на бензин - колата си върви. Оттогава не съм пробвал да върна на газ.Мислите ли че проблема е в газовата уредба? Дали има връзка и миризмата на газ, която се усещаше в купето напоследък по-силно?Ако модератор прецени, нека премести темата в друга секция. Слагам я тук, защото знам че тази тема се чете най-много.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто 1.1 - изгасна изведнъж
Collapse
X
-
Romeokton написа:В интерес на истината, предпочитам да отида при някой майстор да погледне газовата преди да карам пак. Страх ме е да не закъсам и да не запаля въобще даже и на газ. А и на бензин си върви - защо мислиш че проблема може и да е там?TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
На последния въпрос - не мога да кажа дали замириса на газ... Бях на натоварено кръстовище и се "сащисах" . Не съм усетил. Изключването стана докато превключвах от 3-та на 2-ра.На предния колега - това с бушона ми се струва много възможно. Просто изведнъж изключи - точно все едно си му дръпнал шалтера. Как да разбера кой е бушона, за да го проверя? Трябва да погледна. Но иначе с тоците няма да се оправя... А иначе колко съм навъртял на бензин - може би 15 км.Punto 1.9 JTD 2003
Ex Punto 1.1 1994
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар