Привет на всички форумци! Откривам тази тема, защото имам такъв автомобил :D Аз лично съм много доволен, но автомобила е все още сравнително нов(на 4г.) и ще се радвам да чуя и вашето мнение! Има ли слабости за да знам, какво да очаквам?МодерираноТемата е преместена в правилния разделМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
FIAT Stilo 1.9 JTD
Collapse
X
-
Здравей, не съм запознат с дизеловия двигател, но мога да споделя за други неща:1) както всяко 3-врато Стило - перфектна визия, и без донагласяне, в движение е, дори и спряло.2) чести проблеми са: Airbag failure, проблем с оборотите и проблемен вариатор (при бензиновите и 1.8 специално) и износване на предни гуми, ако не са изравнени добре. За JTD-то съм чувал само добри неща, дори ме е малко яд, че не взех такова Свали си книжката от download раздела - супер полезна е ако нямаш - най-малкото - описанието на бушоните можеш да намериш само там.Имаш ли стъкления покрив, че от тая снимка не виждам...Stilo 1.8 16V
Коментар
-
Здравей, Колега!Миналата седмица се сдобих със същата като твоята и още не съм и се нарадвал. Водих я на диагностика и ми казаха че всичко е наред, освен проблема с датчиците на еърбег-а! Иначе я тествах и на дълъг път през уикенда и и перфектна засега. Като я снимам ще пусна и аз снимка. Червеното стои много добре , моята е тъмно синяFIAT Stilo 1.9 JTD 115
Коментар
-
Ами четох теми из форумите за това и гледах някакъв линк в който е описано и с картинки за конектора под седалката, но още нямам време да го оправя, а и не ми е много ясно как точно става, така че съм отворен за съвети. Иначе в сервиза ми казаха че има вероятност да е от някаква част за която трябва да дам 350-400 лева, но първо си мисля да пробвам дали е от този конектор. Мерси предварително!FIAT Stilo 1.9 JTD 115
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар