Имам Браво 1.6 98-ма бензин, автоматик.разхода се качи на 16-17 на сто градско.дайте съвет какво се е прецакало.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помогнете Бравото харчи 16-17 на 100 градско
Collapse
X
-
Виж как е извън града. Мойта 1.6 си ги гълта 15-16 кат стой та гледай, ама аз съм само в центъра и карам само на къси разстояния до километър - километър и половина. Сега последния месец ми се наложи да излизам от центъра по-често (но пак съм предимно там) и да карам по булеварди на 4-та и 5-та и разхода ми падна на 12 л.Bravo 1.6 16v
-
баси, как ги карате тея коли, бе ... моята харчи 11-12 на пълна ръчка градско ... но е ааааааадски трудно да я сваля под 9 ... особено с прецакания съединител, който скоро ще бъде сменен ...Много важно е да си видиш и налягането в гумите, защото моите като бяха по-меки освен че в завоите направо ми настръхваше косата - разхода се беше вдигнал с около 1-2 литра ... Вървежа как е ? Има ли разлика ? А с какво сравняваш разхода - преди по същия маршрут ли караше ? Чакаш ли я да загрее и респективно чакаше ли я преди ? Има много неща, които не са повреди, но може да вдигнат разхода ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар