Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Огъната врата - Брава

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Огъната врата - Брава

Днес са ми сгънали задна дясна врата на Брава-та.Много ама много неприятна история.Дори незнам къде и как е станало, защото видях последиците в движение,когато на един светофар си погледнах дясното огледало и като се загледах малко щях да забравя да тръгна на светофара.Бях доста сънен,но...бързо се разсъних.Най-гадното в случая е не само че незнам къде и кой ме е сгънал,ами и това че нямам каско.Хубавото е че няма одраскано по боята,но незнам дали като се изпънат ламарините няма да се напука боята.Остава само да си поема сам щетите.Ама как само ме е яд.То днес цял ден си ми вървеше накриво и това за капак.Поздрави колеги и дано не ви се случва никога и на вас Поместено в неподходящ раздел. Модерирано.Модераторски екип на fiat-bg.org
    Прикачени файлове

Fiat Brava SX 1.4 12V 1997

Какво да ти кажа... затуй се прави Каско! Аз наскоро си одрах колата от предната врата до задния калник, огънах и прага. Ако трябаше да поправям щетите с мои средства нямаше да мина с по-малко от 400лв...
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Просто до преди няколко месеца колата почти не се караше и даже не сме се и замисляли да и правим каско.Но откакто взех книжка почти не се спира-постоянно е по пътищата.За сега за 5 месеца съм само с една врата назад(и малко от задния калник,не се забелязва на фона на вратата).Да се надяваме че няма да ми излезне по-скъпо отколкото сумата която бих дал за каското.Ако пък е по-скъпо - веднага след това ще я "каско-сам".Утре ще видите и резултата - по дължината и ширината на цялата врата е вдлъбнато.

Fiat Brava SX 1.4 12V 1997

Коментар

Working...
      X