Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с перката на радиатора

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с перката на радиатора

Колеги днес ми се случи нещо много кофти,както си седя в едно задръстване поглеждам датчика за температурата и кво да видя почна да доближава червената зона,слизам и гледам,че перката не работи и неможе да охлади диг.все пак успях да се прибера без да прегрее.Проверявам буксите иhttp://store1.data.bg/karnozavur/%d1...c%ea%e0807.jpg почистих добре бисичката и перката пак си заработи (това е буксата която е закрепена за радиатора)но ме притеснява,че щом веднъж се е стопила ше се стопи пак а незнам какъв може да е проблема досега не съм имал такива проблеми бил съм и в други задръствани и си е баякала нормално перката.Ако някой е срещал този проблем или знае от какво се е стопила много моля да помогне,че си е е..............
    Brava 1,6 16V

На мен ми гърмеше предпазителя 30А за втората степен щото не ми работеш реостата и развърташе направо на втора, където явно пусковия ток е по-голям. Ако не ти се е пуснала първа степен си виж реостата.

Коментар

а каде голе-долу се намира този реостат и как мога даго проверя дали работи коректно?
      Brava 1,6 16V

Коментар

Working...
      X