...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Звук от триене, някъде от двигатела
Collapse
X
-
идеално! и аз мислех да пиша за същия проблем. имам шум като от тракане само когато съм на скорост и най-вече при ускорение, от пред от дясно. при спиране и при каране по инерция нищо. та след умуване и неизбежната консултация в сервиз заключението е вътрешно каре. при вдигане на лява гума и включване на скорост при работещ двигател шум няма. при вдигане на дясната шума е осезаем. все още не сме разглобявали нищо защото в ал. ауто го няма и е при цена окло 55 лв. само каре и 90 с маншон и нещо си друго на фирма EPR. на останалите места почват от 100 до 120 лв., пак са италиански и не знам дали да чакам. та искам съвет:1. дали наистина е от вътрешно каре.2. какави са цените и качеството на предлаганите.3. опасно ли е да си карам така колата поне още 1000 км.благодаря предварително.TEMPRA 2.0 i.e. SW Suite 159A6046
Коментар
-
Sven написа:Единия маншон е 5лв със скобата, трябват ти 2.Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
Sven написа:WOW мерси мого за схемата. А теча е откъм широкия краи на маншона, където е скобата а не там където се стеснява.ТОи е само с една скоба от към по-широката част.Явно не е тоя семеринг.Вече и аз нз кое трябва да сменямам!? Маи ще е колатаTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар