Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каде се намира номера на двигателя на BRAVO

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Каде се намира номера на двигателя на BRAVO

Здравейте колеги.От 2 дни имам BRAVO 1.6 16v И не мога да намеря номера на двигателя.Аре помагаите с тоя номер ,че в сряда ще ходя в КАТ да я регистрирам.Благодаря предварително на всички колеги
    BRAVO 1.6 16V 103HP 97

Намира се от дясно на блока, гледано като си срещу колата. Обаче, за да го видиш трябва да легнеш под колата или на канал. Номера е на два реда, точкуван.П.С. Ако имаш Autodata там можеш да видиш с илюстрации.
    Fiat Bravo 80 16V

Коментар

На моя талон са го писали НЯМА НОМЕР

Коментар

А е номера на рамата, С - на двигателя. Цифрите и буквите на номера се състоят от много малки точки. Най-вероятно блока е ръждясал и нищо няма да видиш. Затова с водна шкурка, за да не изтриеш номера внимателно махаш ръждата. Дори и след това номера много трудно се вижда, точките са много малки.
        Прикачени файлове
        Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Тоя номер е голям проблем,ако имаш възможност мини на комисия та да напишат,че няма номер.

Коментар

Интересно ми е защо още имаме в талоните номер на двигателя. В италианските документи на колата никъде не се споменава за такова нещо. Има само номер на рамата, основното нещо за мен и тип на двигателя - в случая за моята кола това е 182А3000. Нищо повече.
            Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
            Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше

Коментар

Защото в КАТ държат да има ред и дисциплина!!!

Коментар

На Croma 2006 на същото място ли е ?

Коментар

Working...
                X