Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някой пребоядисвал ли е джанти ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Някой пребоядисвал ли е джанти ?

Няколко дни карах колата без тасове. С тези черни джанти е направо грозна, много я отварят тасовете. Мисля си, че ако обикновените джанти се пръснат със "сребърен" спрей, дори и без тасове колата ще има много по-добър вид. Някой правил ли го е и би ли описал процедурата ? Интересува ме свалят ли се джантите (а може би и гумите) или само закнижвате, трябва ли да се търкат с шкурка преди пръскането, издържа ли новото покритие или се люпи ?
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Ако си ги пропуснал:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=15708http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=19311
    Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Благодаря много за линковете, всичко си е описано .

Коментар

Re: Някой пребоядисвал ли е джанти ?

snake написа:
        Няколко дни карах колата без тасове. С тези черни джанти е направо грозна, много я отварят тасовете. Мисля си, че ако обикновените джанти се пръснат със "сребърен" спрей, дори и без тасове колата ще има много по-добър вид. Някой правил ли го е и би ли описал процедурата ? Интересува ме свалят ли се джантите (а може би и гумите) или само закнижвате, трябва ли да се търкат с шкурка преди пръскането, издържа ли новото покритие или се люпи ?
        Най-я отварят лети джанти колега.Аз вече минах отзад на летни гуми макар да минавам прохода Шипка редовно.
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

На моята съм в момента с обикновенни джанти и са пръснати със спрейУтре мога да ти сложа някоя снимка да ги видия как са.А иначе съм ги свалял и търкал с шкурка.
          http://karate-bg.com
          Пътна помощ в София

Коментар

Tornado написа:
            Най-я отварят лети джанти колега.Аз вече минах отзад на летни гуми макар да минавам прохода Шипка редовно.
            Спор няма, с лети джанти е най-готина колата. Но и тези нищо и никакви тасчета страшно подобряват визията на колата. А аз бях без тасове, тъй като си попълних комплекта оригинални тасове и ги дадох да ми ги пръснат със спрей. Преди това се пробвах на единия, но не стана добре и ги дадох на майсторите, които ми пребоядисаха капака. Станаха великолепни, днес няколко пъти съм слизал да им се любювам, ако искате вярвайте . Само да не ми ги откраднат, ако видя, че някой ми се пробва на тасовете...

Коментар

snake написа:
              А аз бях без тасове, тъй като си попълних комплекта оригинални тасове и ги дадох да ми ги пръснат със спрей. Преди това се пробвах на единия, но не стана добре и ги дадох на майсторите, които ми пребоядисаха капака. Станаха великолепни, днес няколко пъти съм слизал да им се любювам, ако искате вярвайте . Само да не ми ги откраднат, ако видя, че някой ми се пробва на тасовете...
              Колега, колко парички ти взеха за пребоядисването на капаците?Ако може качи някоя снимка, да им се порадваме и ние!
              Space Star 1.9 DID

Коментар

Пребоядисването на преден капак, двата предни калника, шофьорската врата и черните основи на страничните огледала ми излезе 380 лв. с материалите, като съществена част от парите ги плати застрахователя. А за пребоядисването на тасовете пари не ми взеха, само аз си купих спрея. Реално само капака си беше за пребоядисване, но ме убедиха и за калниците, тъй като иначе щяло да си личи, а вратата имаше няколко драскотини, но щом застрахователя плаща за пребоядисване, проблем няма :D . Колата има отличен вид след манипулацията, тия дни ще пусна и снимки.

Коментар

Вече има и снимки:ЦъкИ ощеИ още еднаПоследна

Коментар

Working...
                  X